mandag den 3. oktober 2016

En anderledes krans

Inden længe er det kransetid og jeg glæder mig til at komme i gang.
Jeg havde fået en af mine skøre ideer som skulle afprøves.
 
Jeg startede med at binde tørrede Acerblade rundt om en ret tyk halmkrans.

Så blev der bundet store stykker bark rundt om.

Så var det jeg blev ivrig og glemte at tage et billede for ideen var at lave en tynd ranke af Buksbom og Mariebær og drapere rundt på kransen. Ranken er bundet på en lidt tyk snor.

Til sidst har jeg der hvor der ligesom manglede noget lavet 3 små duske og limet på.
Anderledes blev den da men det er vist ikke en der skal laves ret mange af til salg for det tog faktisk lang tid at lave ranken.
 
Hvordan går det med antal mm rundt omkring? Jeg har været vågen et par gange i nat hvor det bare stod ned i stænger, så mens Bamse var ude og tisse listede jeg om for at tjekke regnmåleren.
Nu er der kommet 60 mm her siden det begyndte at regne, så nu må det da hjælpe lidt på min tørre jord.
 
God nye uge til jer alle.
 
 


12 kommentarer:

 1. Ja der kan jeg da slet ikke være med, vi har fået 24 mm, det er jo ingenting, men jeg er nu glad for det, jeg har fået, vi kunne godt have brugt lige så meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er meget ulige fordelt tror jeg og hver mm var velkommen. Jeg kunne bare se at der vist er en der trænger til at få renset tagrender...uha hvor er der mange ting at tænke på når man bliver 'herreløs'
   God dag til dig.

   Slet
 2. Hvor er det skønt du endelig har fået lidt regn. Her har vi ikke fået så meget ca 10 mm, men vi trænger nok heller ikke helt så meget som i Bording Kirkeby :-), selvom der er tørt under træer og buske. Nu ser det ud til at vi har en uge mere med høj sol, men ikke så varmt som det har været. Håber jeg får lavet en masse i haven. I går fik jeg sået lidt stauder, jeg gemmer nogle frø til dig, så kan du se om du kan bruge dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mit sandjord kunne sagtens klare de 60 mm. Det var værre med tagrenderne men de er renset nu så jeg vil også gå i haven og se om der er noget der kan gøres selv om der er noget vådt. Lyder spændende med lidt staudefrø, så det må vi kigge på næste gang vi ses.
   God dag til dig.

   Slet
 3. Godt at få varmet op med kransene:-) her har vi også fået mængder af vand, hvor meget aner jeg ikke, men de store murebaljer flyder over, så nu kan der plantes, og flyttes rundt, vejret bliver efter sigende til det, absolut perfekt:-)
  Ha en god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kribler lidt i fingrene for at komme i gang men der skal jo også være nogen der gider købe dem. Det lyder som om i har fået meget vand...bare det var kommet for en måned siden.

   Slet
 4. Hold da op en ordentlig dynge regn. Vi fik lige en meget lille skylle i aftes. Men det gør ikke så meget, for vi har lige fjernet en masse gamle bede og sået græs, så det må helst ikke skylle væk. Hvor er den flot den krans. Rigtig rustik og efterårs agtig.
  Rigtig god dag.

  Knus Lone 🌸

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Det passer jo meget godt at i ikke har fået så meget for det ville da være træls hvis græsfrøene skyller væk.

   Slet
 5. Her er der heldigvis helt tørt. Solen strålen. Men tror også vi er lidt bagefter på den konto.......
  Smuk krans du har fået lavet. Du har det altså bare i dig.

  Rigtig skøn dag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Her har der også været sol i dag...sjovt at vejret kan skifte så hurtigt og kan være så forskelligt fra egn til egn.

   Slet
 6. Hej Rita, jeg syntes det lød så voldsomt i nat da det regnede, men da jeg kigge på regnmåleren var der kun kommet 15mm.
  Hvor er den sød den fine krans, du er så dygtig :o))
  Knus til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda. Det er åbenbart faldet meget spredt og for en gang skyld ser det ud som om jeg har fået meget.

   Slet