mandag den 8. maj 2017

Blogtræf aflyst.

Desværre bliver jeg nødt til at aflyse det planlagte blogtræf den 10. juni.

Foråret har i den grad været i mod mig og mine planer og haven ligner noget der er løgn.

Jeg har nok nået at dele ca halvdelen af de stauder der skal deles, men der er også meget andet der skal gøres.

I år SKAL huset males + der er en masse andre småting der skal ordnes.

Jeg har simpelthen besluttet at holde helt og aldeles lukket for både plantesalg og havebesøg i hele juni måned.

Så tager jeg den der fra og ser hvad jeg har nået at få lavet.

Haven og plantesalget er åben efter aftale resten af maj, måske holder jeg officielt åben en enkelt eftermiddag senere på måneden men det bliver så med meget kort varsel.

Jeg ved at nogen har glædet sig til at besøge mig og haven og det skal der også nok blive mulighed for en gang.

Om jeg kommer så langt at jeg kan holde blogtræf senere på sommeren ved jeg ikke.
Lige nu er jeg bare nødt til at trække stikket ud og give mig selv 'ferie' i en måneds tid, så jeg kan få rettet op på noget af alt det der ikke er blevet gjort i den tid Niels var syg og efterfølgende sidste sommer hvor meget af tiden gik med at få sommerhuset gjort klar til salg. 2 havesæsoner hvor haven ikke er kommet i første række har sat sig sine spor.
 
Håber på jeres forståelse og jeg skal nok prøve at holde jer orienteret om hvad jeg har gang i og hvad der er i blomst i haven.

18 kommentarer:

 1. Ikke noget at sige til, at du har været nødt til at trække stikket - der har i den grad været meget, du skulle tage hånd om og forholde dig til de sidste par år. Jeg er så imponeret af alt det, du allerede har nået i haven!
  Tak for en god stund i din have i går og for en god handel med fine og sunde planter som altid 😊

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Linda. Det er altid hyggeligt med gæster men lige nu trænger jeg til en pause med helt fred og ro. Det har været et par hektiske år med meget andet end have der skulle tages vare på.

   Slet
 2. Hej Rita
  Det er da helt forståeligt, du vender jo bare tilbage senere, når du føler du har fået ro på og lavet det, du synes der trænger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig lige det jeg gør. Selv om det bliver arbejdsferie glæder jeg mig til bare at have fred og ro til at få lavet noget og til forhåbentlig at få besøgt mine lokale veninder.

   Slet
 3. Stor respekt for at du først og fremmest har valgt at tænke på dig selv, selvom jeg selvfølgelig havde glædet mig til blogtræf hos dig.
  Kan godt forstå du har brug for noget ro, så du kan få tid til alle de ting der hænger lidt.
  Det er jo ikke vigtigt, om du får holdt blogtræf i år, eller først om et par år.
  God sommer til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak hvor er du sød Vivi. Jeg har netop følt at nu var jeg nødt til at tænke på mig selv. Da min mor var syg og havde brug for min hjælp og samtidig skulle passe fuldtidsarbejde var jeg ved at gå ned med stress. Det har jeg ikke lyst til en gang mere, derfor har jeg valgt at trække stikket ud lidt og bare være mig selv uden nogen som helst forpligtigelser ud over at dyrene skal passes og så må jeg se hvad jeg når af hængepartier.

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Det kan jeg sagtens forstå og der er jo sikkert en mulighed for at invitere til en lille tur i din have næste år.
  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak.. hvor er du sød. Jeg har bestemt ikke givet op og der skal nok blive mulighed for at se min have. Lige nu føler jeg bare at jeg skal have fuldstændig ro omkring mig, hvis jeg skal nå at få lavet nogen af mine hængepartier.

   Slet
 6. Kære Rita
  Så dejligt at besøge dig igen. jeg har desværre været noget fraværende af flere personlige årsager. Har savnet at kigge ind til dig. Jeg synes det er storartet, at du tager iltmasken på dig selv og din have. Alt andet kommer i anden række, nogen gange er der bare brug for det og så skal man lytte til sig selv.Jeg har stadig et besøg hos dig på mit øænskeliste, Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen tilbage Tina. Jeg er sikker på at der bliver mulighed for at du kan få dit ønske opfyldt på et tidspunkt. Nogen gange er man netop nødt til at lytte til hvad man føler her og nu og mit hoved og krop siger fred og ro og kun tage en dag af gangen uden en hel masse aftaler.

   Slet
 7. Det er så godt at du tænker på dig selv. Du har haft meget om ørerne og trænger til ro, og det er fuldt forståeligt. Jeg vil glæde mig til du er klar igen. Pas godt på dig selv kære Rita

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lone. Jeg er sikker på vi mødes på et eller andet tidspunkt.

   Slet
 8. Ærgerligt for både dig selv og dem, der havde glædet sig til at besøge din have, men sådan skulle det altså ikke være. Søren og jeg kunne godt tænke os at tage stafetten og invitere til blogtræf hos os på den samme dato, nu hvor den er blevet ledig. Der kommer et oplæg enten i dag eller i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så godt at i vil tage over. Lige nu er jeg desværre nødt til at tænke på mig selv og holde fri et stykke tid.

   Slet
 9. Hej Rita
  Det er godt du selv kan mærke at det er nu at du er den vigtigste. Du har længe gjort det så utroligt godt. Og hvis en måned ikke er nok, må du snuppe en mere, men det ved jeg du er klog nok til selv at mærke.
  Ha det godt stort knus Anette

  SvarSlet
 10. Det lyder som en god ide at lytte til sig selv! Godt du tager konsekvensen og giver dig selv ferie/arbejdsferie! Det dur ikke, at man hele tiden føler, man halser bagefter - stor respekt her fra at griber fat om nældens rod!

  SvarSlet
 11. Kære Rita. Det er altid godt at have noget at glæde sig til! Så jeg vil gå og glæde mig til når engang du bliver klar til et træf. Du har både imens, under og efter Niels død være så stærk og har i den grad knoklet derud af, er der noget til at du trænger til en pause, en mulighed for at koncentrere dig om at gøre de store opgaver færdige... Altså alt forladt herfra, det er godt du passer på dig selv. Allermest er det vigtigst at du forbliver hel og holder dig frisk... Kærligst Merete

  SvarSlet