torsdag den 29. oktober 2015

Stadig over 100 stauder i blomst

Da jeg i går havde revet alle havens gange fri for blade gik jeg en runde for at prøve at tælle hvor mange stauder der stadig er i blomst. Jeg gik vild i det men der er i hvert fald over 100...ret vildt ikke her ganske få dage før 1. november. Nu kan jeg faktisk bedre forstå at jeg har meget svært ved at komme i gang med at tænke jul og lave kranse mm. Bare rolig i får ikke billeder af dem alle men her kommer der nogle stykker...håber i kan tåle at se dem igen for mange har jeg sikkert vist før.
 


 

 
 
Bare rolig jeg skal nok få stillet ind på juleprogrammet på et tidspunkt og så kommer der billeder af julerier, men lad os holde fast i blomster billeder så længe som muligt. Pludselig får vi regn og rusk eller frostvejr og så er det slut med det for i år.
 
Rigtig god dag til jer alle.
 
 


12 kommentarer:

 1. Den pileurt du viser er jeg nød til at eje en af, for den bliver ved med at dukke for mit syn alle steder:-) over 100 i blomst er godt nok ikke så lidt! Næhhh, her er jeg heller ikke helt gearet til julerierne eller kransene, vejret er simpelthen for godt, men ved jo godt at pludselig er det slut, også skal der laves noget;-)
  Kram og dejlig dag fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er blevet alt for stor så skal deles til foråret, så mind mig lige om det hvis du kigger ud engang. Er næsten glad for at høre at du heller ikke rigtig kan komme i gang, så det ender nok med at vi får travlt på et tidspunkt.

   Slet
 2. Det problem med juleriet har jeg heldigvis ikke, jeg skal slet ikke i gang :) Min kreativitet går ikke den vej.
  Jeg var ved at prøve at tælle mine blomster, men der er mange, så jeg opgav.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er vildt så meget der stadig er i blomst. Må hellere komme ud igen..er ved at rydde op i rodehjørnet.

   Slet
 3. Dejlige billeder der nærmest minder om sommer, med al den solskin:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak..ja det har været nogle dejlige dage, hvor jeg prøver at få lavet så meget som muligt så jeg er klar til at dele flere stauder når det bliver forår.

   Slet
 4. Hej Rita, det er bare med at nyde alle blomsterne, for de varer jo ikke evigt på denne årstid. Jeg har også en del, men slet ikke så mange som du.
  Jeg er heller ikke til julerier, slet ikke før det bliver advent og kreativ er jeg ikke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er fantastisk med alle de blomster, så sent på året. Jeg elsker at binde kranse men der skal lige rigtig gang i salget først.

   Slet
 5. Hej Rita.Hvor er det bare maget der stadig blomstre hos dig..................men det har jo også været en forrygende måned.
  Må da vist også lige ud og se hvad der stadig blomstre her.
  Er jo selv i gang med at lave lidt kranse......................og har været en tyr i skoven efter mos.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja oktober har været lige så skøn som den var for ti år siden da vi flyttede her ud. Da gik jeg og lavede have langt ud på efteråret.
   Også en god weekend til dig.

   Slet
 6. Hvor er det dejligt, at se alle de blomster og vinteren kan godt vente længe med at komme, for min skyld. Jeg er slet ikke færdig til, at gå i hi endnu :-) jeg håber, de næste to uger kan hjælpe lidt på det.
  Det er da helt fantastisk med den dobbelte primula, der blomstrer, jeg tro mine er helt væk.
  Mvh Lene

  SvarSlet
 7. Jeg er heller ikke så god til at holde liv i de dobbelte Primula men hos Lau i Silkeborg koster de jo næsten ingenting om foråret, så jeg kan ikke lade være med at købe nogen...og den her ser ud til at ville blive til noget.

  SvarSlet