onsdag den 23. november 2016

En anderledes adventskrans

I går da jeg havde fået lavet et par nye hjerter til boden kom jeg til at lege lidt med de der tørrede Acerblade som jeg før har vist.
 
Det kom der en noget anderledes adventskrans ud af.

Det her blev så det eneste nogenlunde billede af det færdige resultat.
Jeg skal have fundet nogle grene som kan stå i gemalens krystalvase som i kan se i baggrunden.
Det farvede glas i vasen har nemlig samme farve som kransen så derfor kom den til at stå der.
Nu må vi se om jeg gider se på den helt til jul for særlig julet er den ikke. Nogen vil jo nok synes at det bare er noget gammelt vissent ragelse der er limet på en krans.
 
Her kan i se begyndelsen på kransen og det var jo meningen jeg ville lave en billedserie efterhånden som jeg kom frem, men det glemte jeg jo alt om.
 

Her har jeg prøvet at dækket et af hjerterne til boden med de samme tørrede Acerblade.

Sådan kom den til at se ud da den var færdig. Siden jeg kom i tanke om den model har jeg næsten kun solgt hjerter. Der skal en del kogler til at lave kanten rundt om men jeg synes det er så fint og Bamse er helt med på at gå på tur og finde kogler. Den anden dag gik vi langs en række graner for at se om der var blæst nogen kogler ned. Det er et godt stykke fra vejen så Bamse fik lov at løbe lidt uden snor. Pludselig kom han med en gammel plasticpose og var noget så stolt...se mor nu kan vi have mange flere kogler med hjem. Jo jo han er en rigtig god hjælper.

Her et sjældent øjeblik hvor der er ro på dem alle sammen.
Jeg måtte så tage den anden sofa, hvis jeg ville hvile mig.

Desværre blev billedet lidt uskarpt men der var altså to blomster i min mors gamle opstammede Hawaiblomst, så det måtte jeg lige have et billede af.
 
Jeg håber på lidt tid til at komme i haven og få ryddet lidt op i dag. Sandt at sige er det ikke helt så sjovt at binde kranse som det har været. I weekenden rundede jeg de 100 solgte kranse så der er blevet lavet nogle stykker og der er en måned til jul endnu. Jeg tror det bliver begrænset hvor meget jeg gider at jule for mig selv i år.


6 kommentarer:

 1. Jeg kan nu rigtig godt lide din første krans, smukke farver. Jeg kan godt forstå, hvis du ikke gider jule for dig selv, man kan jo få kranse på hjernen med alle dem du laver :) men når du kan sælge dem, er det bare med at kny på, du er jo dygtig også til det.

  SvarSlet
 2. Kære Rita Jeg synes din krans er rigtig fantastisk, flot farve og smukt med vasen, der matcher. Det er godt at du har god hjælp til koglesamleriet :-). Det er rigtig flot med koglerne rundt om hjerterne. Hav en dejlig dag. Knus Tina

  SvarSlet
 3. Gammelt vissent ragelse er guld værd for sådan nogle som os;-) er lige kommet hjem med et lille sct bål;-)
  Både krans og hjerte er flot! Og så kan ham Bamse alligevel være en god hjælper, så herligt!
  Ha en god dag i dit binderi:-)))

  SvarSlet
 4. Din krans er virkelig smuk og meget anderledes - det er spændende at se noget nyt! Kan godt forstå, hvis du ikke gider jule så meget med alle de kranse, du allerede har lavet - hold da op! Det lader til, at der er godt gang i dit salg, og det er da dejligt. Skønt billede af dine søde hunde :)

  SvarSlet
 5. Flot og anderledes krans, den kan jeg godt lide :)
  100 solgte kranse, det var ellers ikke så lidt, fortsat god arbejdslyst.

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres kommentarer og søde ord. Lidt julepynt skal jeg da have men det bliver nok ikke til så meget i år. Indtil nu har Bamse ladet den være i fred selv om han har været oppe og kigge til den flere gange. Uha en gang oprydning der bliver hvis han slagter den.

  SvarSlet