onsdag den 9. november 2016

Mor...hvad er nu det.

Så fik vi også vinterens første sne og Bamse kunne ikke helt forstå hvad det var for noget underligt noget. Tidligt i morges kunne han meget hurtig blive færdig med at tisse og komme op i mors seng igen. Da det blev lyst måtte vi jo ud og se lidt nærmere på det og så var det nu meget sjovt at hoppe rundt i.

I sådan et læbælte er der mange gode dufte og solsorte man kan prøve på at fange.
 
Da vi kom hjem fangede jeg nogle få snebilleder inden det blæste af eller smeltede og nu er det da heller ikke nær så fint som det var i morges.

For at blive i det hvide får i da lige et billede af min Amazon Lilje som står og blomstrer i havestuen.
 
God dag til jer alle..med eller uden sne.
 
  

7 kommentarer:

 1. Herligt når sådan en bandit oplever sne for første gang:-) smuk smuk Amazon lilje, og skønne snebilleder.
  Vores Santa er opvokset i sne, og da den begyndte at smelte det år, ville han kun tisse i sne, det så sjovt ud når han endelig fandt en lille plet med sne;) heldigvis vokser de med "oplevelsen.
  Også en rigtig god dag til dig Rita

  SvarSlet
 2. Ja jeg kan da godt forstå at den søde Bamse han syntes det var noget mærkeligt noget hans mor havde drysset ud :o) men det er en oplevelse at se dem den første gang de rigtig kan komme ud i sneen og lege.
  Amazon liljen er altså bare så smuk.
  Rigtig god aften til både 2 og 4 benede.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Jeg tilslutter mig de øvrige, sådan en ny hund med frisk sne er altid sjovt at se, jeg synes også, at de snuser mere, når der er sne, der er nok flere dufte i.
  Amazonliljen er så skøn.

  SvarSlet
 4. Det er så sjovt at opleve, når hunde første gang oplever sne - de er som regel vilde med det. Godt, at Bamse fik mod på det efter en ekstra lille morgenlur i din seng :) Utrolig smuk lilje og flotte billeder fra din vinterhave.

  SvarSlet
 5. Haha skønne Bamse. Kan godt forstå han var hurtigt tilbage under dynen.
  Det er nogle smukke vinter billeder du har taget, og din hvide lilje er da helt vidunderlig.
  Rigtig herlig dag og en dejlig Mortens aften til dig.

  Knus Lone

  SvarSlet
 6. Bamse er altså en rigtig hjerteknuser :-) Selv vores snart 13 år gamle hund bliver som hvalp igen, når der er sne. Hun kommer ind helt sat til med sne allevegne og er timer om at blive helt tør. Katten til gengæld fører sig med værdighed ude i det hvide og får højst våde poter :-)
  Din lilje er fantastisk smuk.
  kh, Karen

  SvarSlet