fredag den 25. november 2016

Påsken varer lige til jul

Intet har jo været som det plejer her i huset i år, men nu må jeg da vist se at få påskepynten ryddet væk. Jeg har jo nærmest kun været inde for at spise og sove, så her hænger stadig påskekranse og der står da vist også en skål med æg.

Frostvejret i går morges fristede ikke så meget til at komme ud så det blev i første omgang til at jeg fik pyntet lidt her på min mormors gamle symaskine. Koglehjertet jeg viste sidst er jeg selv helt vild med, så den skulle op og hænge et sted.
 
Så var det jo oplagt at fortsætte med noget med kogler, så det blev et par gamle henkogningsglas med lidt kogler i og så nogle andre glas oven i med lys. Grenene er fra min Stjernemagnolie som alligevel skal beskæres...jeg er ret vild med de store grå knopper.

En lille skål med et par Hyacinter og igen med lidt kogler rundt om og så med en lyskæde rundt mellem det hele og så var der blevet bare lidt julet.
 

Og nej det var ikke bare pjat det med påsken for sådan så der ud før jeg gik i gang.
Ja der er virkelig ikke gjort noget indendørs i meget lang tid.
 
Senere på dagen da jeg kom ud blev jeg jo næsten i forårshumør da jeg fik øje på den her lille bitte nye blomst i den hvide Lærkespore. Jeg kunne næsten høre den tænke...fri mig fra frost og vintervejr, jeg er slet ikke færdig med at blomstre for i år.
 


5 kommentarer:

 1. Smiler - dejligt, du har fået pyntet lidt op. Hos dig varer påsken åbenbart lige til jul ;-) Det ser i al fald fint ud med både hjerte, kogler og lys.

  SvarSlet
 2. Det giver god ny energi, når man får lavet sådan noget. Det er virkelig blevet julefint. Det var også fint til påske, og når du ikke har været indendørs ret meget, ville det jo have været spild af tid og kræfter :-)

  Rigtig god weekend.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Det er en god fornemmelse at få hygget op om sig selv i hulen-og det ser utrolig hyggeligt ud:-) Jeg er også begyndt i huset, dog kun med en hvid julestjerne fra rema:-)
  Ha en god weekend

  SvarSlet
 4. Hihi det har da været hyggeligt med påskepynten. Og det er blevet rigtig godt med julepynten også. Ja vejret er altså helt underligt, og jeg fandt fem nye rosenknopper den anden dag. Helt vildt.
  Ønsker dig en herlig dag 💕

  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Hi hi sådan kan man godt komme afsted. Nogle ting optager bare en mere end andet.
  Du har jo dit binderi.
  Men hvor er det bare blevet hyggeligt med din pyntning. Så er julen kommet.

  Rigtig god dag
  Charlotte

  SvarSlet