torsdag den 2. juni 2016

Gravstenen

Nu har i været med under hele forløbet med Niels' sygdom og død, så nu kommer i altså også med ud og vælge gravsten...men bare rolig der kommer også masser af blomsterbilleder.
 
 
 
Jeg kørte til Nørre Snede stenhuggeri sammen med en veninde og her er der nærmest sten så langt øjet rækker.

Jeg glemte jo at tage et billede da vi kom, så dem her er bare dem vi var gået forbi da jeg kom i tanke om at jeg skulle have et billede.

Jeg havde virkelig gruet for det med stenen for jeg er vild med sten, men var der nu lige DEN sten som mit navn også skal stå på engang. Det er jo let nok at gå rundt og sige den er pæn og den er pæn eller grim. Der gik nu ikke lang tid før jeg havde spottet VORES sten. En helt klassisk rå rød granitsten med sorte nister på en fin lille sokkel. Det specielle ved den er at der rundt i kanten er en ganske tynd kant som er fuldstændig glat poleret. Det var lige den detalje som jeg faldt for.
 
Nok om det lad os komme til noget mere muntert..ikke fordi jeg følte nogen ubehag ved at skulle vælge sten men jeg er jo en Blomstertøs.
For en måned siden da jeg var i Lille Malund sammen med en dejlig flok blomstertøser, stod jeg og snakkede med Stinne...den ene af dem der har Lille Malund. Der blev snak om at jeg samler lidt på Begonier og jeg kunne fornemme at hun var ret så interesseret. I går ringede jeg så og spurgte om hun ville have nogle stiklinger og det ville hun gerne. Vi skulle bare gå ind uden at betale så det tog vi da imod og lavede en tur ud af det.
Her kommer så en stribe billeder uden yderligere kommentarer...nærbilleder og oversigtsbilleder i en stor blanding.
 Ikke nok med at vi fik to fri billetter jeg fik også 3 planter som jeg jo da havde regnet med at betale for. Nu håber jeg da Stinne får noget ud af de 3 poser stiklinger jeg havde med til hende.
 
(Tak til min veninde Grethe fordi du kørte mig, håber også du nød turen)
 

10 kommentarer:

 1. Dejligt med en lille tur til Lille Malund, der har jeg slet ikke været i år.
  Fin sten du fik valgt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth...ja jeg er også godt tilfreds både med stenen og turen til Lille Malund så det blev en rigtig hyggelig tur.

   Slet
 2. Rigtig fin sten du fik valgt Rita. Det må godt nok være vanskeligt. For der er jo et vel at vælge imellem.
  Men er sikker på du kan mærke det præcist var det rigtige valg.

  Rigtig skøn aften
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte...ja heldigvis var jeg slet ikke i tvivl om at det skulle være den.

   Slet
 3. Kære Rita Flot sten du har valgt , skal man afsted så kan man ligeså gøre det med maner ;-) Dejligt sted du har besøgt . Er det en privat have?
  Sender kram og tanker fra Amager. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina. Ja Lille Malunds have er en privat have, hvor der har været åben have hele sommeren i mange år. Kæmpe stor og der er altid noget nyt at se på.

   Slet
 4. Kære Rita.
  En flot du valgte, jeg er nu også sikker på at Niels ville have synes det.
  Have er bare så flot og der er mange spændende ting at se. Det virker som om I havde en rigtig god dag da I var afsted.
  De pinke/lyserøde blomster du har stående i posen hvad hedder de, jeg har nemlig dem i hvide, men kan ikke finde skiltet med navn på. De er flotte og blomstrer rigt.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten. Både den lyserøde og den hvide i posen er Havegloxinia...hmm staves det mon sådan.
   Jeg har i forvejen en som er mere pink.

   Slet
 5. Hej Rita.
  Det var den smukkeste sten du valgte, igen tager du tingene som de kommer med en naturlighed tilgang som kun du kan. Lille marlunds have ser helt fantastisk ud. Godt du har en veninde der kan køre for dig.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Linda...bliver jo helt rørt.
   God dag til dig og Alma.

   Slet