søndag den 26. april 2015

Afsløringen og en trist besked

Her er så afsløringen af hvad det var der holdt i indkørslen.

Mit nye køretøj, det blå lyn.

Jeg har aldrig haft kørekort men nu har jeg da 'en bil'
Jeg har tænkt meget over om jeg skulle fortælle hvorfor jeg har fået den men har valgt at gøre det.
For et stykke tid siden begyndte gemalen at skrante og har nu været til en række undersøgelser og i fredags fik vi så dommen...tyktarmskræft som har spredt sig til leveren. Vi var forberedt på at det nok var kræft men havde håbet på at en operation kunne klare det. Nu skal han i gang med kemo og så må vi bare håbe, at han er en af dem det virker på og at han ikke får alt for mange trælse bivirkninger.
Nu ved i hvorfor der måske pludselig bliver langt mellem mine indlæg og hvorfor jeg nok ikke får kommenteret ret meget rundt omkring. I den kommende tid kommer vi til at leve fra dag til dag og om jeg kommer til plantemarkederne på Gimsinghoved og Hald Hovedgård i næste weekend kan jeg slet ikke sige noget om nu.
 
God søndag til alle.

12 kommentarer:

 1. Kære Rita!
  Hvor er jeg ked af at høre det, ønsker din kære rigtig god bedring og håber at behandlingerne virker godt på ham. Tænker på jer!
  Kærligt kram fra Anette

  SvarSlet
 2. Hej Rita
  Tillykke med dit blå lyn, hvor er den altså sød.
  Jeg fik en hel klump i halsen da jeg læste dit indlæg, jeg håber på alt det bedste for at behandlingerne virker.
  De kærligste hilsner fra Linda

  SvarSlet
 3. Kære Rita Det gør mig rigtig ondt, at den møg sygdom er sluppet ind hos jer. Håber det bedste for din mand og behandlingen. Kh Tina

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres søde ord og tanker. Ja det er en møgsygdom og 3. gang den rammer os. For 5-6 år siden fik han et øje fjernet på grund af kræft. For to år siden blev jeg selv opereret for tyktarmskræft og så igen nu gemalen. Vi har haft en god dag i dag og dem er vi begyndt at samle på. Lever en dag af gangen og prøver at få det bedste ud af den.

  SvarSlet
 5. Kære Rita, det er rigtig træls for at sige det på godt jysk, det havde I ikke fortjent. Men nogle familier rammes hårdere end andre, der er der ikke retfærdighed til, håber det allerbedste for jer og at han får en god virkningen af kemoen, kh Margit

  SvarSlet
 6. Tak for din hilsen Margit. Ja der er ikke andet at gøre end at håbe og få det bedste ud af hver dag. Heldigvis er han et meget positivt menneske og det vil hjælpe ham/os meget.

  SvarSlet
 7. Det er jeg ked af at høre, Rita. Det er bare en lortesygdom. Vi har været igennem et kræftforløb her i huset (en helt anden form end din mands), og det, jeg husker som det værste, var angsten og uvisheden. Vi lærte at sætte pris på hver dag og glædes over den. Jeg sender mine bedste tanker i din retning, og håber I kan bevare glæden og håbet igennem forløbet.

  SvarSlet
 8. Åh nej - det bliver en hård tid, I skal igennem. Jeg sender masser af varme tanker.
  Mange hilsener, Karen

  SvarSlet
 9. Tak for jeres hilsner. Hvor er det dog fantastisk at folk jeg kunne kender her fra bloggen bruger tid på at sende en hilsen i en svær tid.

  SvarSlet
 10. Kære Rita.Tænker på jeres familie og håber alt det bedste for din mand.
  Mange knus Jette

  SvarSlet
 11. Kære Rita. For pokker det er jeg ked af at høre. Jeg håber, at I holder modet oppe, og at behandlingerne har den ønskede virkning. Og så håber jeg virkelig også, at vi trods alt ses på et eller andet tidspunkt i løbet af sommeren. Kærlige hilsner Anne, Staudestedet

  SvarSlet