torsdag den 16. april 2015

Operation lugning

I dag gad jeg simpelthen ikke hverken køre sand eller sortere potter, så det sidste der står får lov at vente lidt. I stedet gik jeg i gang med at få luget lidt.
 
Ja det er altså noget rod med alle de små selvsåede Hornvioler i gruset men dem kunne jeg altså ikke få mig selv til at luge væk.
 

Er de ikke bare søde...men dem der står i gruset kommer nu væk inden de begynder at smide frø.
 

De to her købte jeg sidste år og havde da glemt alt om dem men pludselig stod de der og blomstrede så fint. Når jeg luger bruger jeg kun fingrene og en lille håndkultivator, så jeg kommer virkelig ned og ser hvad der sker. Bliver da så glad når man møder noget man havde glemt man havde.
 
 
Anemone ala Anita har jeg fået sendt helt fra Falster (tak søde Anita)
De er bare så fine med deres lyserøde bagsider.
 


Anemone nemorosa 'Blue Eyes'
Der går lige nogle dage før den får det blå øje.
 
Den lysegule har jeg i rå mængder rundt omkring. Her i en potte sammen med en Hosta.
 
Og så var der lige denne her. En af de sidste frøplanter som først lige er sprunget ud, men den var da værd at vente på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Fordelene ved at håndluge er også ud over at have næsen nede i ukrudtet, så har man også næsen nede i blomsterne :-), der ser rigtig fint ud :-), kh Margit

    SvarSlet
  2. Sådanne små yndigheder lader jeg også stå, og de er meget velkommen til at finde vejen til vores gårdsplads;-) håndlugning er en rigtig dejlig beskæftigelse:-)

    SvarSlet