onsdag den 9. december 2015

9.december

Her gik jeg og troede at jeg havde en uge uden planer men det fik min læge da lige lavet om på.
Det kræver selvfølgelig en forklaring. Natten mellem mandag og tirsdag vågnede jeg op og skulle ned og tisse. Da jeg kom op igen syntes jeg der var noget mærkeligt i min mund...ned igen.
Så blev jeg da ellers lysvågen for højre halvdel af min tunge var dobbelt så tyk som den skulle være. Op og vække Niels og så ringede vi til vagtlægen som sendte en ambulance og to læger. De mente det måtte være en allergisk reaktion så de gav mig to slags medicin men da var hævelsen allerede ved at falde af sig selv. Mit blodtryk var så tårnhøjt så det skulle jeg få tjekket ved egen læge tirsdag.
Hun målte og målte og det var stadig alt for højt...ja så højt at hun ikke turde sende mig hjem så jeg måtte en tur til Herning. Nu er jeg da heldigvis sluppet fri igen og de fandt egentlig aldrig nogen forklaring på hvorfor det var så højt selv om de har undersøgt alt muligt..prikket i mig så jeg er gul og blå og skannet og hvad de ellers kunne finde på. Selv har jeg godt nok svært ved at finde på når jeg er på et sygehus...jeg keder mig grusomt sådan et sted.
 
Det havde været meget bedre hvis hun havde sendt Bette Skid af sted.
For det første er han meget bedre til at ligge stille end jeg er og for det andet kunne jeg måske have fået nogle billeder af lidt jul på min mormors tårnbuffet uden at han skulle blande sig.
 

Ud over Bette Skid er det nogen af de første ting jeg kan huske ude fra min mormor og morfar.
 
To gamle kobberammer

Et par kobberlysestager og min mormors flødeko som jeg har leget rigtig meget med.
Bette Skid (som for øvrigt vejer 5 kilo) fik strenge ordre på at han ikke skulle lege smide den på gulvet...selv om jeg sikkert har tabt den indtil flere gange.
 
I baggrunden en hjertedekoration med lidt kobberkugler og til venstre flere generationers bibler og salmebøger med et bånd om...de får altid plads et eller andet sted til jul.
 
Jeg må vist bare acceptere at Bette Skid har bestemt sig til at indgå i denne lille opstilling...
Jeg fandt ham i hvert fald nøjagtig samme sted da jeg kom hjem.
 
 
 
 


6 kommentarer:

 1. Hej Rita
  Det var da en værre omgang, forhåbentlig falder blodtrykket igen, så du ikke skal rende alt for meget på sygehuset, det er der altså ikke meget ved. Men jeg tvivler på, at du slipper for flere undersøgelser, jeg har selv prøvet det, godt vi har et godt sygehusvæsen, selvom det er et kedeligt sted at være.
  God bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker...jeg ved nu ikke hvor godt det sygehusvæsen er...jeg synes det er et gedemarked uden lige.

   Slet
 2. Hej Rita
  Sikken omgang...godt at du fik hurtig hjælp.
  Lille skid er sød, han ligner vores Bugge og Turbo.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de var hurtige til at komme men nogen forklaring på hvorfor min tunge svulmede op har de ikke kunnet give mig. Der er vist mange katte der ligner hinanden og søde det er de jo.

   Slet
 3. Det lyder godt nok som en ubehagelig oplevelse, håber det går bedre, og at der bliver styr på dig, havde faktisk lige tænkt at ville ringe til dig, da det jo er en tradition med dine daglige indlæg, nu kan jeg så læse hvorfor.
  Bette skid er skøn og passer perfekt ind i din opstilling, af skønne sager!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sødt af dig at ville ringe og høre om der var noget galt. Jo tak jeg har det fint og bortset fra det med tungen havde jeg det jo også ok, så lidt et tilfælde at det med blodtrykket blev opdaget. Er spændt på om jeg kan mærke nogen forskel når jeg nu har fået piller for det i nogen dage. De kunne simpelthen ikke forstå at jeg ikke havde drøn ondt i hovedet med det blodtryk...sagde til dem at jeg nok havde ondt i hovedet en til to gange om året og det var ikke lige den dag :o))

   Slet