onsdag den 15. april 2015

Lidt indendørs planter

Jeg glemte alt om at få taget billeder udendørs, men så måtte jeg jo gå en runde og se hvad der er i blomst i havestuen og drivhuset.
 

Gardenia købt som en lille bitte plante. Nu er den næsten en meter høj og lige så bred og blomstrer på livet løs i havestuen...duften er fantastisk.
 
Min mors Clivia ... ja nu har det så snart været min i 10 år.
 
Streptocarpus frøplante. Den var meget lysere da den lige var sprunget ud.
 
Buelilje blomstrer i drivhuset.
 
For et par dage siden var der en blomst i Apostelliljen i havestuen.
 
 
 


5 kommentarer:

  1. Sjovt med de dér Clivia..... de har det med at gå i arv :-) Jeg havde i mange år en som jeg havde arvet efter min farmor. "Farmor-planten" hedder den derfor i min optik :-) I dag bor den hos min mor, og har gud ved hvor mange år på bagen. Lidt sjovt.
    Mange forårshilsner Susan

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for din hilsen. Mon ikke det ender med at du får din farmor plante hjem igen om forhåbentlig mange år.

      Slet
  2. Jeg er vild med dine blomstrende indendørs planter, skønt syn, og elsker gardenia, men er ikke ret god til at holde dem, får helt lyst til at prøve igen:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den må jo kunne lide klimaet i havestuen for den får ingen former for særbehandling. Som regel kommer rullegardinerne ned når solen skinner for ellers bliver der alt for varmt, så ikke ret meget direkte sol. Måske ved min bare ikke at den er lidt svær at have med at gøre.

      Slet
  3. ved du om apostelliljer kan købes nogen steder. Jeg havde en som ung og den blomstrede mere end villigt men ved faktisk ikke hvad der er blevet af den (er jo også over 30 år siden) men kunne godt tænke mig en igen.
    Hilsen Susanne

    SvarSlet