søndag den 21. juni 2015

Mere hækklipning og kig over hækken

I går fik jeg klippet hele to stykker hæk. Først det her stykke og her kommer så billeder af det man kan se når man går en tur og kigger ind i haven fra den side. 

 
 

Bagefter kæmpede jeg mig gennem det her stykke ned med grusvejen og med skoven på den anden side af vejen...men så var jeg også godt brugt.
 


 
Også et par kig ind i haven fra den side.

 
Ups jeg kom til at forstyrre Bette Skid midt i en lur...kan i se ham?

 
En lille opdatering på gemalens sygdom. Han har haft det noget bedre end i den første uge han var hjemme, men i morgen skal han så starte på en ny kemobehandling, så må vi se hvad der så sker.
 
Tak til jer der troligt kommer med hilsner og kommentarer selv om jeg i øjeblikket næsten aldrig får kommenteret på det i viser....jeg kunne sagtens bruge 24 timer mere i døgnet i øjeblikket.
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Hej Rita!
  Det ser rasendes godt ud i din have og flot er hækken, godt kæmpet:-) jeg kunne ikke se bette skid og har endda taget brillerne af;-) Dejligt det er gået fremad med Nils, håber at den næste omgang ikke er for hård, fortsat rigtig god bedring!
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Tak for dine gode ønsker Anette. Bette skid er bag den Hosta lige midt i billedet.

  SvarSlet
 3. Kære Rita, jeg syntes at du er sej, du klipper selv hæk, passer haven, huset og manden, stor respekt for det. Haven er et mediativt rum, håber at du finder glæde og kræfter til alt det du skal, pas nu også på dig selv og god bedring til manden. Det hele ser godt ud :-), kh Margit

  SvarSlet
 4. Tak for din hilsen Margit. Det er sørme også hårdt ind imellem men det går jo nok. Her ser bestemt ikke ud som jeg kunne ønske mig det men kan jeg bare holde det nogenlunde må det være sådan det er i år.

  SvarSlet