torsdag den 14. juli 2016

En ekstra kop te

Nu har jeg sat mig godt til rette med en ekstra kop te for nu regner det igen igen.
Jeg havde ellers planlagt at lave et indlæg i aftes som skulle hedde Kun 3 dråber vand. Ja tænk det var vist alt hvad vi fik af regn i går. Så fik jeg en gæst og så blev det indlæg ikke til noget.
 
Jeg var ellers ret flittig i går, hvis jeg selv skal sige det og ja der er jo ikke andre til det ;o))
Jeg startede med at få alt i Salgsbedene gået igennem, fik det der var afblomstret klippet ned og luget i potterne.

Nu ser det helt hæderligt ud igen.
 
Nu var jeg jo så godt i gang med at kravle rundt, så jeg gik over i Børnehaven og fortsatte der.

Det skulle jo fungere på den måde at når de planter der var i Salgsbedene var ved at være solgt, ville jeg flytte nogen fra Børnehaven over, hvis jeg havde flere. Det dur bare ikke at flytte med det her midt om sommeren.

Jeg overvejer lidt at bruge alle bede her ned af..altså også køkkenhaven nederst til alle salgsplanter.
Lige gyldig hvor mange skilte jeg sætter op kan jeg ikke holde folk væk fra Børnehaven, så det var rart at have det hele samlet. Ikke noget der skal føres ud i liver her og nu men måske om et år eller to.

I Børnehaven mødte jeg et par enkelte planter af denne her.
Campanula punctata

Jeg ved ikke hvor jeg har fået frøene fra men den er yndig og en af dem skal da bo i min have et sted. Er der nogen der kender den og ved om det er en af de Campanula som breder sig meget eller en af dem der er til at styre.Til slut et par af de Liljer jeg ikke nåede over til sidste gang.
 
Nu må jeg hellere få lettet mig, kan jo ikke sidde her og slå rod.
 
 
Hov lige et spørgsmål her inden jeg smutter. Den anden dag da jeg var ved at plante nogen små dobbelte Påskeklokker ud fik jeg jo voldsom dårlig samvittighed over for jer der har bestilt Påskeklokker og jeg kan godt forstå hvis i har opgivet. Nu vil jeg høre om der er nogen af jer der har bestilt som kommer til Blogtræf hos Vivi den 20. august for så kunne jeg tage dem med der...tager også gerne andet med, hvis der er nogen der synes det er for langt at køre op til mig efter det.
Giv mig et pip, hvis nogen skal have noget med.
 
God dag her fra det midtjyske.
 


10 kommentarer:

 1. Ja det er svært at holde folk væk fra børnehaven, den tiltrækker opmærksomheden, det husker jeg godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det kender jeg jo også fra mig selv, når jeg har været ude og se åbne haver. Alt hvad der minder om salgsplanter er spændende.

   Slet
 2. Dejligt, når man når igennem bedene - det ser som altid smukt og frodigt ud hos dig! Det er nok svært at holde folk væk fra børnehaven, måske især fordi man ser den, før man ser salgsbedene? Måske kunne du bytte om, så ville børnehaven trods alt være gemt en smule? Og et lille kastanjehegn fra grisehuset og ud ville måske hjælpe yderligere, så du kunne have de små i fred? I al fald skal du nok finde en løsning på sigt, som du kan bruge - det er jeg sikker på!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bare det hele skal være samlet et sted og er planterne små må folk jo bare lade være med at købe dem. Jeg finder nok ud af hen af vejen hvordan det skal laves.

   Slet
 3. Det er skønt når der rumsterer nogle ideer, en dag er de helt klar:-) Hæ hæ du kunne ellers blive en fin plante;-) Her lagde det også ud med regn til morgen, men det der kommer nu kan man næsten ikke blive våd af, rart at få gjort lidt.
  Hyg dig:-)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette men der er vist for meget krudt i røven på mig til at jeg kan nå at slå rod. Her blev det også bare noget træls støvregn og da planterne endelig var ved at være tørre fik jeg gæster, så det blev bare til at nusse rundt i drivhuset i formiddags.

   Slet
 4. Du er så dejligt flittig kære Rita. En dag må jeg altså komme og se din fine have, og den skønne børnehave. Rigtigt dejlige billeder. Ønsker dig en fortsat god dag <3
  ps her er solen lige sprunget ud fra sit skjul, og det er perfekt, for jeg har lovet at hente Eva i dagplejen om lidt ;o)

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Her kom solen ikke frem og der kom lidt støvregn, så det blev til at nusse rundt i drivhuset indtil jeg fik gæster.

   Slet
 5. Kære Rita.
  Du har godt nok mange spændende planter til salg. Jeg har "googlet" din Campanula og tror den hedder Campanula "Pink Chimes". Der står at den spreder sig energisk. Der kommer også en anden frem der hedder Campanula Punctata, om den står der at den er aggressiv. Du må se om det er de samme blade. Men smuk er den, måske bør den være ude i vejkanten?
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu får den nok en chance i udkanten af et bed og så ser jeg hvordan den opfører sig. Bliver den for aggressiv kan jeg da prøve at plante den over på skrænten over mod mindelunden.

   Slet