tirsdag den 12. juli 2016

Mellem bygerne

Jeg ved ikke hvordan i har det men jeg synes jeg kan begynde at mærke svømmehuden vokse frem mellem tæerne :o))
 
Når jeg lufter hundene er det sådan lidt den ene vej og lidt den anden vej samtidig med jeg holder øje med de sorte skyer. Den anden dag på vej hjem skulle jeg lige nå at have et billede af min gulbladede Druehyld som stod så smukt og lyste op under den store Ahorn nede i hjørnet.

Den er mere gul når den lige springer ud om foråret og selv om den er giftig synes jeg nu den er fin..
Niels ville garanteret være kommet med en kommentar her om at den passer godt til mig for der er nok lidt heks gemt i mig.
 

 
 


 
 
 
 

Ellers er det Liljerne der står og lyser op midt i regnen.
Der er flere men det her var dem jeg lige fik fanget før det regnede igen igen.
 


I går formiddags havde jeg en havegæst og om eftermiddagen gik jeg i drivhuset og fik plantet en masse af mine Streptocarpus frøplanter om. De 3 første her er blevet indlemmet i min egen samling.

Denne her fik jeg af en haveveninde for ikke så lang tid siden...den er mere laksefarvet end på billedet.
Der er nok ikke så mange af mine bloglæsere som interesserer sig for dem men nu er der i hvert fald sat småplanter til salg af dem jeg købte sidste år...i kan se dem sammen med de andre ovenover hvor jeg har forskellige ting til salg.
De Geum jeg delte for nylig er også lagt ind på staudelisten...som ellers ikke er blevet opdateret.
 

Sneglene de hygger sig i regnvejret og mener ikke det er nødvendigt med skyggepasta på det store drivhus. Regnen har gjort kål på det meste af det på taget så når engang det bliver solskin igen skal der et nyt lag på der oppe.
 
Hundene er vist gået i seng igen, så jeg må nok hellere selv tage opvasken.
Hyg jer så godt i kan i den danske sommer.
 
 


11 kommentarer:

 1. Jeg troede, vi skulle have godt vejr i denne uge, men jeg er blevet klogere. Lige nu skinner solen, men der er skyer på vej.
  Du må også hygge dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth...jo jeg hygger lidt inde og lidt ude men har også i dag skullet holde øje med de sorte skyer.

   Slet
 2. Kære Rita
  Ja vi må have fundet badedragten frem, for vi kan ds snart svømme rundt i haven hihi....
  Fantastiske smukke billeder af dine liljer. Wow siger jeg bare.
  Mine hunde gider heller ikke stå op, når det regner.
  Håber I får en rigtig dejlig dag ❤️

  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Mit sandjord kan vist suge næsten alt det vand det skal være så her bliver der ikke engang et soppebassin, men det er ikke til at gøre noget i haven når planterne hele tiden er våde.

   Slet
 3. Der skulle være godt vejr på vej siger de i tv, så det kan jo være at vi kan komme i haven uden snorkel og svømmefødder.
  Dine Streptoparkus har nogen af de smukkeste farver husker jeg, det er en meget flot samling du har.
  forsat god dag.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda. Uha her har jeg kun haft tændt for fjernsynet 3 gange siden Niels døde og hver gang er jeg faldet i søvn inden der kom noget jeg gad se...men det ville da være dejligt hvis de siger der er godt vejr på vej.

   Slet
 4. Her er vejret nogenlunde som hos dig, man skal altså være hurtig hvis man ikke gider at blive drivende våd. I går var Kim i Varde, der var tørvejr hele dagen, var slet ikke lidt misundelig. Skønne blomsterbilleder:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre har det været tørvejr i dag...håber det holder så jeg kan få lidt lavet.
   God dag til dig.

   Slet
 5. Jeg har først lige opdaget din blog, og har set alle dine smukke billeder med glæde. Jeg har også noteret mig at du er spiralfrugtdyrker, jeg har en stor svaghed for den plante, men er desværre ikke god til at formere den, endsige have den i årevis som en af mine veninder kan. Vh Marianne Bentzen

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til som læser af min blog Marianne. Jo jeg er meget glad for Streptocarpus og formerer dem både med frø og blade. Det med frø er lidt en farlig leg for der bliver så mange forskellige ud af det men jeg kan jo ikke selv beholde dem alle sammen.

   Slet
  2. nej det kan du ikke, men såfremt min vej falder forbi, har du en køber her hos mig. Jeg skal til Bjerringbro i august, og det er vist ikke lige i nærheden af dig.

   Slet