søndag den 12. februar 2017

Begyndelsen på min kreahule.

Jeg kan slet ikke vente med at vise jer begyndelsen til det der skal blive min kreahule i det der før var Niels' hule.
Hans seng skal blive stående og jeg havde fået en skør ide med nogle gamle sække jeg fandt da jeg ryddede op i sommerhuset. De to første blev vasket i går og tørrede ved fyret sidste nat.
Det kan ikke rigtig ses på billedet men jeg havde to store puder som jeg puttede i den ene og som står op mon væggen som ryglæn, når man sidder i sengen. Jeg er jo vild med den kontrast mellem det rå og det fine, så jeg ville kigge i mine gemmer og sy et par betræk til et par mindre puder, af noget fint stof. Det gik jo meget nemt for se lige hvad jeg fandt...to pudebetræk som lige kunne bruges...ja Bamse har godkendt det hele og indtaget sengen.
 
Der skal selvfølgelig være et bord men om det skal være det her bord eller jeg kan have to borde ved jeg ikke helt endnu. Stolene var nogen Niels forelskede sig i på et loppemarked engang. De var sorte og med gule sæder. Nu har det hele fået første omgang kalkmaling, men jeg måtte lige se hvordan det kom til at tage sig ud. Hvis det skal være det her bord skal det også males.
 
Tulipanerne byttede jeg mig til i går. Jeg havde fundet en gammel bog om Ikast og havde spurgt på en gruppe på FB om der var en der ville have den. Der var en mand som straks meldte sig som aftager og han havde en buket Tulipaner med til mig...slet ikke så tosset med sådan en byttehandel.

For enden af sengen lige inden for døren er der lige plads til min mormors gamle rok.


Her kan i bedre se den. Det der står i baggrunden og ser mærkeligt ud er en stok som Niels har snittet på en spejderlejr i 1968 og oven på hans hue fra da han var soldat...det kunne jeg ikke lige få mig selv til at smide ud.
 
Jeg vil gå ned og varme min kartoffel/porresuppe og bagefter hygge videre her i min nye hule.
 
 
8 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud, du keder dig ikke selvom du ikke kan komme i haven, det gør jeg nu heller ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth...nej jeg har ikke tid til at kede mig.

   Slet
 2. Kære Rita Det bliver da en dejlig hyggelig hule du får lavet det, dejligt med en lille byttehandel, så kom der lidt forår ind. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina...ja det er dejligt med en forårsbuket.

   Slet
 3. Hvor bliver det dejligt med sådan en kreahule. Så kan du have samling på dine dippedutter, stof og andet godt. Jeg tænkte straks at sengen måtte være til hundene så de kan tage sig en lur, mens du er kreativ.
  Glæder mig til at se mere fra kreahulen.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror det bliver så godt. Når jeg beholder sengen kan værelset jo også bruges som gæsteværelse.

   Slet
 4. Hvor er det bare blevet en hyggelig krea hule. Jeg er vild med puderne og det rå og feminine look. Kan godt forstå bamse har indtaget den dejlige plads i sengen.
  Jeg kan også godt forstå du ikke kan nænne at smide den gamle stok og hatten væk. Det er dejlige minder at have stående til pynt.
  Nu kan du rigtigt boltre dig med hygge og kreativitet.
  Mums den suppe lyder lækker....

  Ønsker dig en skøn ny uge
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone. Jeg er kommet et godt stykke videre så om et par dage får i nok set hele resultatet.

   Slet