tirsdag den 21. februar 2017

For 5 kroner forår og kedeligt havearbejde.


 De 5 kroners forår er såmænd bare et bundt sovende Påskeliljer.

Her har jeg lavet en buketholder...nærmest en lille rede af de fine mosgrene.
Så kan man få blomsterne til at sidde som man vil og vende hovederne op ad.
Når vi kommer lidt tættere på påske kan man jo lime små påskeæg på grenene eller lade et par stykker hænge ned.
 
Mosset på grenene er nærmest gult så det passer perfekt til Påskeliljerne.
 

Fadet nede i stuen har både været pyntet med vintergækker, erantis og roser.
Denne gang blev det så 3 påskeliljer.

De sidste to kom i de små flasker som står i en af de fine murstenforme som jeg købte for et stykke tid siden.
Pynt 3 steder for 5 kr så kan det da vist ikke gøres billigere.

På badeværelset er der blevet malet og i det lille bitte vindue står der i øjeblikket et par hyacinter som var blevet lange. I et par høje glas kan jeg da styre dem og sikken en duft.
 
 
Så kommer vi til det kedelige havearbejde.
For et par dage siden så der sådan her ud.
 
Nu er der kommet flis på gangene, så nu kan man igen se hvor der er gang og hvor der er bed.
Det er nu lidt kedeligt men jeg kan da se hvor jeg kommer til. Der er lang vej endnu men det her er da en begyndelse.
 
Jeg glæder mig mere til jeg skal til at rode i jorden og dele stauder og prøve at få styr på det der var ved at rende fra mig sidste år. Lidt har jeg rodet for et sted havde de rosa liljekonvaller invaderet gangen. De blev gravet op og kom til salg på min nye side på Facebook ...Blomstertøsens salgsside.
Det bliver der i skal holde øje med hvad der kommer til salg her i foråret...men det kan da godt være jeg giver et lille pip om når jeg har lagt noget nyt på.
 
En ny læser undrede sig vist i mit sidste indlæg over hvem Niels var. Jeg har jo slet ikke tænkt over at ikke alle har været med fra starten af Niels' sygdom og til hans død midt i maj sidste år.
Niels er altså min afdøde mand som kæmpede med kræften i godt et år. Vi blev gift et år før han døde og det har gjort at jeg kan fortsætte med min lille forretning med åben have, salg af planter og mit kransebinderi og det er jeg ham evig taknemmelig for. Selv synes jeg, at jeg er kommet godt videre og nyder min tilværelse her i mit lille hus sammen med 2 hunde, en kat og en flok minigrise.
 
Pas på jer selv i stormen. Det bliver vist i havestuen i kan finde mig de næste par dage.
 
 

7 kommentarer:

 1. Jeg elsker når ting kan gøres for små penge og se godt ud, som dine ting gør.
  Flot og stort arbejde med gangene. Jeg glder mig også til at rode i jorden igen, men nu er det vist først og fremmest på høje tid at få klippet pilene ned, håber på en times tørvejr en af de næste dage.
  Selvom jeg jo har fulgt med i det hele her, så bliver jeg altså stadig så glad og rørt over at i blev gift, og at du nu efter hans død, kan blive ved med at gøre det du holder aller mest af. Åh hvor jeg forstår din taknemmelighed og kærlighed.
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Ja med lidt kreativitet kan der laves meget til ingen penge. Ups jeg har også et hængeparti med mine pil...uha synes da slet ikke min tid kan slå til. Ja du kan tro jeg er taknemmelig for at han pludselig ville giftes og dermed gav mig mulighed for at fortsætte med det jeg så småt havde gang i.

   Slet
 2. De der billige påskeliljer er jeg også glad for, sammen med et par grene gør de sig godt. Smart idé med hyacinterne, jeg har masser af den slags glasvaser. Det ser flot ud med ny flis på stierne, men ja det er kedeligt arbejde.

  SvarSlet
 3. Det ser jo sk... godt ud alt sammen Rita :o) og du kan godt regne med at jeg holder øje med den salgs side. Her er der brug for masser af planter .
  Rigtig dejlig dag og
  Knus fra Linda

  SvarSlet
 4. Arbejdet med stierne ser i al fald godt ud, selvom det er halvkedeligt - men oven i at det ser godt ud, giver det jo også frisk luft - win win! Påskeliljerne er så smukke!

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer. Ja det pynter med noget nyt flis på gangene og heldigvis kan jeg jo tage lidt engang imellem...skal jo også lige i træning igen.

  SvarSlet
 6. Hvor er det fantastisk at 5 kr kan pynte og være så smukt.
  Du er bare så god til at lave anderledes blomster arrangementer.
  Jeg kan godt forstå din taknemmelighed og hvor er det godt du fik lov at fortsætte, med det du er så god til.

  Ønsker dig en herlig dag
  Mange knus Lone

  SvarSlet