lørdag den 15. juli 2017

Næsten i mål

Nu mangler jeg 5 meter mur og sokkel der skal males men jeg orker ikke mere i dag.
 
Jeg overvejede om indlægget skulle hedder mors hvide drenge.
De sidste par dage har det været nordsiden af huset som har stået for tur og så mente drengene godt de kunne hjælpe. Først var det gamle Samson der kom for tæt på.
Det om snuden er så fordi han bliver 11 år om ganske få dage.

Bamse var sikker på at det nok var morderne og kastede sig nærmest op af muren..så røg de ned i gangen en tur, da jeg skulle til at male sokkel.
 
I går kravlede Bamse op på bænken og tjekkede om det nu også så ordentligt ud.
For resten ret så træls med den bænk når ingen af livlinerne er hjemme, så jeg måtte hænge på maven hen over den og male sokkel...kl. meget tidligt i morges så ingen så det, ja ud over solen som bragede ned på min r ø v.
På et tidspunkt landede der en kat på ryggen af mig. Godt jeg havde hørt at Bette Skid var på vej hjem...han råber efter mad længe før han er hjemme og hvor var nu mor når der ikke var serveret.
 
Nu er alle Hosta kommet på plads igen.

Ja nogen fik så ny plads for jeg kom til at lege lidt og fik hængt et par gamle hylder op.


Bænken nu med Hosta.


Endnu en hylde.
Her så set fra den anden side.

På den anden side af døren er der også Hosta.

Helt til venstre ind i det hak der er ind under noget udhæng er så de 5 meter jeg mangler.

Her et billede fra i går hvor de alle var sat over til den anden side af gården, hvor der normalt ikke er så meget. Hmm er der ikke noget med at de blålige og mørke sagtens kan tåle sol for så er der jo plads til mange flere Hosta ;o))
Selv om de bare var stillet over helt tilfældigt så det da ret godt ud.

Når engang jeg er færdig med selve huset må jeg komme i haven igen...er sørme også ved at få abstinenser. Men, men, men der er jo også et grisedrivhus der trænger.
Snuppede lige det her billede for jeg synes det ser så sødt ud som den Hortensia gren har kastet sig hen over den sovende gris. Det er for øvrigt bare et tøjdyr som er dyppet i beton.
 
I må hygge jer...jeg synes jeg kan høre noget der står og skriger efter vand...så må vi se om der kommer noget i morgen.
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Godt du er ved at være færdig, det pynter. Bent er også i gang med at male garagen.
  Tak for en sød hundehistorie :)

  SvarSlet
 2. Stort arbejde du snart er færdig med. Jeg får fine billeder i hovedet af din beskrivelse af dig hængende over bænken...smiler! Det ser godt ud med hængende hosta - og jo, der er da plads til mange flere!

  SvarSlet
 3. Ha ha ha sådan ser vores sorte hund også ud for tiden......
  Så fantastisk smukt du har det med dine Hostaer. Men det har du hvert år. Så mange og så smukke.

  God søndag
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Det er meget smukt med alle hostaerne, og du har da ret i, at nogle hostaer kan godt stå i sol, men de foretrækker vist alle lidt skygge. Godt, du snart er færdig med malerarbejdet - her er Thorben ved at male muren anden gang:)

  SvarSlet
 5. Hej Rita.Ja !!! det er ikke sådan med nysgerrige hunde.Men er altså imponeret over alle den flotte hosta.Er jo selv meget glad for den plante.
  Har du klippet blomsterne af dem.For alle mine har lange blomster.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer og jo det er rart at jeg snart er hele vejen rundt. Jette..jo jeg klipper blomsterne af. Det forstyrrer mit øje med de blomster. Jeg har Hosta for bladenes skyld og synes at blomsterne laver grimme pletter på bladene når de falder af...ja faktisk bryder jeg mig slet ikke om blomsterne men smag og behag er jo forskelligt.

  SvarSlet