lørdag den 8. august 2015

Morgenfruer

Normalt er Morgenfruer ikke noget jeg falder i svime over, faktisk finder jeg de almindelige orange lidt kedelige. Sidste år så jeg så nogen hos en haveveninde som der var mere spræl i og jeg var så heldig at bytte mig til lidt frø. Alt gik jo lidt i ged der i foråret, så det blev temmelig sent inden jeg fik fundet frøene frem og stoppet i jorden men nu blomstrer de.

Jeg er totalt vild med de fine stribede knopper
 
og de mørke spidser på kronbladene når de har lukket sig op.

Her en lidt anden farve

men det ser ud til at de er rimelig frøkonstante, så dem må der samles lidt frø af.
 
Fortsat god weekend her fra det midtjyske.
 


5 kommentarer:

 1. Dem kan jeg godt forstå du kan li, jeg er normalt heller ikke til morgenfruer men den nederste den er da helt vidunderlig :o)
  Forsat god weekend fra Linda

  SvarSlet
 2. Ja, sommetider kan man blive overrasket over, at noget man troede, man ikke brød sig om, pludselig omvender én med nye former eller farver! Heldigvis kan vi flytte os!

  SvarSlet
 3. Kære Rita.
  Jeg holder utrolig meget af morgenfruer - det er for mig noget med sommer at gøre - jeg har noget af det du har som den øverste, men den nederste er da godt en smuk en af slagsen. Ved du hvad de hedder?
  Jeg må holde øje med frøposerne til foråret da det kunne være dejligt at blande dem med de andre :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Ja de er skønne, jeg havde dem sidste år, men i år er mine højbede fuldstændig umulige, det har været alt for koldt, så er det dejligt at nyde dine :-), kh Margit

  SvarSlet
 5. Jeg kan desværre ikke hjælpe med noget navn på dem da det jo er frø jeg har byttet mig til.

  SvarSlet