mandag den 3. august 2015

Solhatte..vente vente vente

Jeg tror alt i min have er bagefter i år. Når andre viser noget i fuld blomst er mine først i knop. Jeg synes mange har vist Solhatte i lang tid men mine er først ved at røre på sig.
 
Nu sker der endelig noget. I efteråret stod jeg med en masse frøplanter i potter, 3 i hver potte.
Det var blevet for sent til at jeg turde plante dem om i andre potter, så jeg plantede dem i en af mine køkkenhave bede...der står de endnu. Jeg solgte dem ellers billigt til mit forårsudsalg men nej folk køber ikke Solhatte om foråret. Det er efter min mening en stor fejl. Mange mister år efter år deres Solhatte og det er efter min mening fordi de køber og planter store blomstrende planter som aldrig når at få et ordentligt rodnet, så de kan klare vinteren.
Selvfølgelig skal nogen sælges, men det bliver svært...forstået på den måde at når først jeg har set dem i blomst vil jeg jo ikke af med dem.
 
Nogen af dem der er sprunget ud eller er på vej.
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Jeg har det lige som dig - min have er langt bagefter andres! Måske er det en trøst for dig, at jeg også er bagefter dig! Mine solhatte er på vej, men ingen er endnu sprunget ud. Dine er rigtig smukke - især de hvide/creme kan jeg godt lide!

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må vi bare holde sammen og vente og nyde de andres billeder indtil vores begynder at vågne op.

   Slet
 2. Hej Rita.Der er nok noget om det du skriver med hensyn til indkøb af solhat.
  Jeg troede da også at alle mine var forsvundet.....................men jeg viser faktisk en i blomst i mit nye indlæg.
  Som Frede siger så kan jeg godt se at mange blomster er lidt foran her hos os.
  God ide med at sætte planter i din køkkenhave............................det har jeg selv gjort med mine spydverbena og nogle skærmplanter som jeg ikke lige havde plads til.
  Rigtig god solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
 3. Hej Rita
  Min Solhat er også kun lige på første stadie hvor den er begyndt at åbne sig lidt, dine er lægrere fremme end mine.
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Hej Rita
  Tak for et dejligt besøg i din have i går - så frodigt og flot, det hele står hos dig! Nu er alle planterne blevet plantet og vandet godt igennem, og de ser vældig fine ud :) Jeg har fået begyndt på mit nye bed og kommer til at mangle en del stauder, så jeg kommer snart igen. Her er solhattene også temmelig langt bagud, men så er der jo noget at glæde sig til :) Dejlige billeder af dine solhatte!
  Kh Linda

  SvarSlet