lørdag den 19. marts 2016

Mon ikke jeg overlever ;o))

Jeg kan godt forstå at jer der har været ramt af den skide influenza har omtalt den i mindre pæne vendinger. Jeg kan ikke mindes jeg har været så syg siden jeg gik på handelsskole.
Under normale omstændigheder ville jeg jo bare rulle mig sammen og sove 3-4 døgn men jeg har jo været nødt til at kæmpe mig op af min feberdøs og passe både dyr og Niels.
Nu er feberen da vist lidt på retur og hosten sidder ikke fast, så mon ikke det går frem ad med mig.
Her kommer lidt billeder fra i går...desværre med alt for meget sol på, men nu var der sol da jeg fik taget mig sammen til at gå en runde.
 
 

14 kommentarer:

 1. Ja det lyder ikke rart, godt det er på retur.
  Fine påskeklokker.
  God bedring Rita.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Lisbeth. Det er godt nok en barsk en den influenza...vil ikke ønske for selv min værste fjende at få den.

   Slet
 2. Svar
  1. Tak Anette. Har lige snakket med gemalens niece og de har haft det i en måned nu. I deres datters klasse have der ca været halvdelen af eleverne i skole i sidste uge, så det er en hidsig en der florerer her på egnen. Med en masse små pauser har jeg da fået lidt lavet i dag.

   Slet
 3. Det lyder som en drøj omgang, men det er jo også svært at komme ovenpå igen, når der ikke er plads til at være syg og få sovet sygdommen væk. God bedring - håber du trods alt snart er helt frisk igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi. Efter 4 dage hvor jeg kun har levet af iskold cola, fik jeg i går eftermiddags pludselig vanvittig lyst til flæskesteg. Hvor heldig kan man være for det var der i fryseren som bare skulle varmes. Var noget spændt på om maven kunne klare det men det gik fint.

   Slet
 4. Det er noget af en influenza der har ramt dig Rita...
  Men du har jo heller ikke rigtig tiden til at komme dig...
  Håber virkelig den er på retur og solens stråler vil ramme dig så du kan få fornyet energi og blive helt rask...
  Rigtig god bedring

  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Uha du må meget gerne få min sol også jeg hader sol på denne tid af året. For det første giver det som regel nattefrost som når at få ødelagt en masse og for det andet har jeg rendt i min febertåge med den ene kande vand efter den anden i havestue og drivhus. og dagen efter er det mindst lige så tørt.

   Slet
 5. Kære Rita. Det lyder altså ikke godt med den influenza... Rigtig god bedring til dig, kan sørme godt følge dig i kampen for at komme ud og ovenpå, giv tid , giv tid. Rigtig god påske til dig og dine. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete...ja jeg håber bare jeg snart får bare en smule tid til mig selv.

   Slet
 6. Kære Rita.Føler med dig..............har heldigvis ikke været ramt de sidste tre- fire år.

  For med dyr og en syg mand der skal passes håber jeg du snart er ovenpå igen.
  Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette...det er mere end svært at få ro til at blive rask.

   Slet
 7. åh kæreste Rita. så træls og jeg kan sagtens føle med dig for de er nogen årde nogen at have og komme af med. Og jeg synes at du har nok om ørerne så den behøver du heller ikke at bøvle med. Jeg håber at du begynder at mærke at du får det lidt bedre med tiden.
  Stort kram herfra
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten...sidder lige og prøver på at få lungerne hostet rene inden jeg kan sove igen, men det kender du sikkert alt til.

   Slet