tirsdag den 15. marts 2016

Nogle dumme dage


Ja dumme dage kommer der også nogen af når man har en mand som er uhelbredelig syg af kræft, og man må sige vi har haft nogle dumme af slagsen her i weekenden.
Fredag var han nærmest ikke til stede og bare sov og sov  og jeg var da ved at tro at det snart var slut. Hans store skræk er at komme på sygehuset igen, så jeg måtte ikke ringe efter en læge. Lørdag var det lidt bedre og han havde besøg af en bror og svigerinde. Søndag var også mest sovedag og han kunne ikke holde mad i sig. I går fik jeg så endelig lov at ringe men skulle sige at han ikke ville indlægges. Så var det egen læge vi skulle have fat på og de sendte en akutsygeplejerske ud som konstaterede at han havde lungebetændelse. Sikken et gedemarked for så skulle der en vagtlæge ud for at bedømme om det var nok med piller eller han skulle ind og have startet antibiotika behandling op på sygehuset og så kunne han få det her hjemme i drop bagefter...heldigvis slap han for at skulle ind og vi prøver med piller. Meget kort udgave af hvad der er sket her de sidste dage.
 
I må nøjes med billeder af lidt krokus jeg kom forbi da jeg gik rundt med Bamse og ventede på at han skulle få gjort noget. Uha det var næsten ikke til at holde ud at jeg ikke nåede i haven i går i det gode vejr...håber på et par timer i dag.
 
Jeg har opgivet at få gang i påskeboden i år, så nu er min plan B at se om jeg kan nå at få sorteret, hvad jeg har stående i potter og så holde et påskeudsalg en af påskedagene, men som i kan se kan jeg ikke planlægge ret meget i år for der kan hurtigt ske noget.
 
Tak for din tid, hvis du stadig hænger på. Nu har jeg valgt at være helt åben om gemalens sygdom og så må i tage med at der ind imellem kommer et indlæg som ikke handler så meget om haven.
 
Ha' en god dag...jeg håber i hvert fald på en bedre en af slagsen end de sidste har været.

15 kommentarer:

 1. Sikke en træls weekend, men godt I fandt ud af, at det var lungebetændelse, som kunne behandles. Men man bliver jo så bekymret - det ligger lige for. Det er godt, du bruger bloggen til gemalens sygdom også - der er heldigvis plads til det hele. Jeg håber, du kommer ud og kan nyde fint vejr i haven snart igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen og jeg håber da at få tid til at vise masser af blomster selv om det andet fylder meget ind imellem.


   Slet
 2. Kære Rita
  Jeg tænkte nok, at der var noget galt, det var lidt siden, vi sidst har hørt fra dig. Jeg håber, det går fremad med gemalen igen, nu han er på antibiotika. Det lyder som en hård weekend for jer, jeg forstår godt, at han ikke ville på sygehuset, selvom de er søde, har man det nu bedst hjemme. .
  Rigtig god bedring med ham.

  SvarSlet
 3. Kære Rita!
  Ej hvor lyder det som en dum dum weekend, jeg håber medicinen virker godt på Niels.
  Jeg syntes man skal bruge bloggen til alt muligt, vi kommer jo til at kende hinanden her, og der er jo rigtige mennesker bag med oplevelser og følelser der også er en del af os hver især samt gøren og laden, og man bekymre sig faktisk om dem men kigger med hos.
  Alt godt til jer og rigtig god bedring.
  Stort og blidt kram fra Anette

  SvarSlet
 4. Hvor er det hårdt for jer begge to. Håber, medicinen virker, og at I får nogle gode dage.
  Kh, Karen

  SvarSlet
 5. Det lyder godt nok træls, håber det hjælper med medicinen. Hils Niels.
  Mvh
  Lene

  SvarSlet
 6. Kære Rita, hvor trist og træls altsammen. Godt at lægen kunne komme til jer og få styr på noget antibiotika til din mand, god bedring :)

  SvarSlet
 7. Kære Rita Godt du også skriver det her. Det hjælper tit en smule at skrive om problemerne. Det er noget skidt den sygdom, godt I kunne prøve med piller først så gemalen kan blive hjemme. Sender jer varme tanker og ønsker om bedring. Knus Tina

  SvarSlet
 8. Kæreste Rita. Skriv alt det vil og har brug for. Jeg håber at Niels får gavn af medicinen og der er fremskridt at spore - jeg er her - vi her, så brug os lige så meget du vil.
  Tænker på dig og din kære.
  Stort kram og et knus fra mig.

  SvarSlet
 9. Tusind tak hvor er i søde alle sammen. Det bliver ganske kort for nu har jeg selv reddet mig et eller andet...har kogt af feber hele natten og min hals føles som sandpapir. Håber da godt nok ikke det er influenza for det har jeg slet ikke tid til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh og øv hvor træls - håber at det hurtig går over God bedring
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 10. Hej det er en hård tid, håber at i klarer den håber ikke at du får influenza den er hård, vi skal jo helst i haven.god bedring. Kh. Anne-Grete

  SvarSlet
 11. Kære Rita.
  Jeg føler med jer begge to på hver sin måde.
  Ja det kan været utrolig svært altid at planlægge og lave aftaler, når der er sygdom involveret.
  Jeg syntes du takler det så flot, og du skal endelig bare skrive alt det du lyster.
  Det kan være en stor hjælp at få luft og få det ud.
  De varmeste tanker til jer begge to og håber at medicinens virkning er trådt ind

  Charlotte

  SvarSlet
 12. Kære Rita. Mit hjerte bløder for jer... Hvis der ikke skulle være plads i denne verden til at dele sorger og glæder, så bliver verden godt nok kold og indskrænket for menneskelighed. Masser af kærlige tanker til jer begge. Du iagttager jo i den grad helt rigtigt, stol på dine fornemmelser, men hvor er det respektfuld af dig at vente til gemalen også er klar. De bedste tanker herfra. Merete

  SvarSlet