lørdag den 12. marts 2016

PilehøstEndelig blev jeg færdig med at få høstet den smule pil jeg har.
Det er vist klippet af 3 gange for det er ikke lang tid jeg har for mig selv efter at vi har fået barn.
En dag skulle han hjælpe men det bliver nu til for lidt når man skal have et øje på hver finger og et i nakken for at holde øje med ham.Nu er det stillet op her i hjørnet ved carporten og så må vi se om jeg når at bruge det til noget...ellers nyder jeg bare de flotte farver hver gang jeg går ud og ind.
 
Kom lige forbi den dobbelte Erantis som var sprunget ud.
 

Barnet skal jo også passes og luftes. Her er vi gået over på et stykke jord lige på den anden side af Præstegårdsvej. Et stykke som blev købt til, til udvidelse at kirkegården på et tidspunkt.
Da vi havde æslerne lånte vi det i et par år, men nu bliver det bare kørt over med en brakpudser et par gange hver sommer. Bamse tonsede rundt og gravede mos, så har i mos i plænen kan i godt låne ham.
Så skulle jeg hilse jer alle sammen og fortælle at små selvsåede Kristtorn skal man holde sig fra...de stikker når man prøver at bide i dem...jo jo han har lært lidt den lille gartnerlærling.

10 kommentarer:

 1. Ja pilen står flot lige nu, har jeg bemærket. Det er godt den lille gartnerlærling lærer nyt hver dag, vi må håbe, han kan huske det næste gang. De finder på mange kunster de små og tager meget tid de første måneder, men I hygger jer, kan jeg høre.
  Så lærte jeg et nyt ord, brakpudser har jeg aldrig hørt før, men google er min ven :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha da fik du mig da lige til selv af Google, men jeg har aldrig hørt andet ord for den larmende tingest han kører rundt med og det ser ud til at den er god nok.

   Slet
 2. Ja kære Rita, selv små gartnerlærlinge må lære det nogen gange på den hårde måde, så jeg håber at det ikke er kristtorn han prøver næste gange, måske en pilegren er bedre :-)
  Hvis du ikke får dem brugt kan du lægge den til at tørre - du har jo bundtet dem så flot. Så skal de bare lægges i blød f.eks til vinter - ca. 1½ til 2 uger alt efter hvor koldt det er, og så kan du flette med dem igen.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Da vi boede i Pårup havde jeg en lille pilemark men solgte som regel det meste af min pil. Jeg er alt for impulsiv...når jeg vil flette med pil er det her og nu og ikke om en god uges tid.

   Slet
 3. Så dekorativt det ser ud med dine pil. Så sirligt bundet og opstillet. Du giver mig helt lyst til også at høste nu.
  Jeg har også pil. Men det er nu for at lukke køkkenhaven af. Men vi har talt om at skære dem ned i den ene side. De er blevet så store, tykke og 4 meter høje store træer.
  Tror det snart skal være et projekt...

  Rigtig skøn søndag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Ja det lyder som om de snart må skæres ned for ikke at tage al lys og energi fra køkkenhaven.
   Også god søndag til dig.

   Slet
 4. Hej Rita.Det må da være dejligt at have lidt pil.Det kan da bruges til mange ting.
  Og du er jo så kreativ så du finder nok anvendelse for de flotte pil.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo der kan laves mange sjove ting med pil men lige nu kniber det godt nok med tiden.

   Slet
 5. Du har vist fået noget at se til Rita - heldigvis er det vist til gensidig glæde, så det er vist ok. Ser skønt ud med pilen i hjørnet - fine farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja det er ikke let i øjeblikket med både en syg mand og et spædbarn i huset. Bamse burde i hvert fald hedde krudt Peter i stedet for, for hold da op der er gang i ham.

   Slet