torsdag den 3. marts 2016

En træt lille hund

Jeg bliver vist nødt til at fortælle hvad vi har lavet i dag for lille Bamse er gået totalt omkuld.
Han var ellers faldet i søvn på gulvet og så mente jeg at jeg lige kunne smutte i bad...pludselig græd den lille fyr men det var da bare fordi han ikke kunne komme op på sofaen...jo jo han har fundet ud af hvor der er godt at være.
 
Jeg sov nede på sofaen med ham i nat og det gik fint bortset fra at Samson vækkede os et par gange men så var vi ude og tisse og sov så videre.

Han er fantastisk dygtig til både bimmelim og bummelum udenfor...kun en lille tissetår i går da vi lige kom hjem med ham ellers er alt foregået udenfor.

Her er han kommet lidt i knibe for hvordan kommer man lige ned igen

På den anden side går jorden et stykke op om røret så op er det jo nemt nok at komme.

Jeg skulle have vandet blomster og det mente den lille fyr godt at han kunne hjælpe med.


Efter frokost var vi ude og fik begyndt at klippe min lille række med pil ned men det fik jeg ingen billeder af. Han fryser jo let så vi tog nogle birkegrene med ind og det var noget han kunne hjælpe med. Jeg ved ikke hvordan det lykkedes men ved fælles hjælp fik vi lavet en rede.
 
Det store æg er lavet over en ballon...først et par lag aviser limet på med tapetklister og til sidst et lag nodepapir i små stykker som jeg har limet på med trælim.
Niels skulle holde øje med Bamse da jeg prikkede hul på ballonen men han var total ligeglad.
En fantastisk lille fyr som tager alt med knusende ro.
 
Ha' en god aften...her i huset skal vi vist tidligt i seng.
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Det går jo fint med jer to, du når endda både i haven og det kreative, fint nok. Han burde nu nok kunne sove alene sammen med Samson, mine to små har haft nok i den gamle, selvom de ikke helt forstod, at vi ikke skulle hygge, når mor var oppe og tisse om natten. Fin dekoration I har lavet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det går fint..han er så dygtig. Ha ha ja det er meget godt med at han kan sove sammen med Samson men hvor er det mon han sover...i mors seng, så der har vi sovet i nat alle tre.

   Slet
 2. Nåe hvor er han kær den lille Bamse. Der har du dig endnu en god havehjælper.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette, ja han er en kær lille en og alt skal undersøges.

   Slet
 3. I har rigtig fået 'småfolk' i huset. Bamse er bedårende. Åh, hvalpe. Deres evige nysgerrighed, pludselige angst for et eller andet farligt, man skal redde dem fra (en solsikke skræmte vores Christie, da hun var lille), fuld fart frem afløst af pludselig søvn. Det giver liv i huset :-)
  Rigtig god weekend og kh, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Også god weekend til dig. Ja så er der liv og glade dage. Lige nu er han gået omkuld efter at han har lært at skifte gløderør på pillefyret, hvis han selv skal sige det. Han kravlede i hvert fald rundt på montøren og var meget behjælpelig...eller i vejen.

   Slet
 4. Du har noget at se til Rita:)
  Det er jo som at få et lille barn igen. Eller måske endda svære. For dem kan man ligge trygt i en lille seng, men hundehvalpe er over alt:)
  Åh jeg kan huske det og hvor jeg da bare nyder den tid der går alt for stærkt, præcis som med børnene...

  Rigtig skøn lørdag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja han er en rigtig lille loppe som skal være med til alt. Heldigvis falder sådan nogen små nogen da i søvn ind imellem og så må jeg jo se at få lavet lidt i den tid. Også en god lørdag til dig..ikke just forår for her sner det.

   Slet