onsdag den 23. marts 2016

Haven og plantesalget lukket !

Som den lille Bamse fortalte jer har jeg søgt plejeorlov for at kunne få lidt penge i kassen og koncentrere mig om en ting...nemlig at passe Niels.
 
Det betyder jo så også at haven og plantesalget er lukket på ubestemt tid.
Selvfølgelig træls når haven bugner af Påskeklokker der skulle sælges men de må bare stå og vokse sig større til næste år.
 
Jeg synes allerede det har givet en kæmpe ro i hovedet ikke hele tiden at skulle prøve at få lidt solgt og måske have dårlig samvittighed fordi jeg ikke lige får svaret folk eller sendt til aftalt tid.
 
 
I skal selvfølgelig ikke snydes for billeder af nogen af alle de Påskeklokker der endelig er sprunget ud...de dobbelte er slet ikke begyndt at røre på sig men det kommer vel.
 


 
Ha' en rigtig god dag.
 
Selv er jeg da endelig ved så småt at føle mig som menneske efter influenzaen men den er ikke væk endnu kan jeg da mærke. Håber at få tid til at tusse lige så stille rundt i haven og lave lidt, så tror jeg det hjælper.


6 kommentarer:

 1. Hvor er det godt, du har fået plejeorlov. Alle dine påskeklokker er skønne, min dobbelte fra dig er lige sprunget ud, det var den, der stod og soppede i vand og som jeg flyttede.
  God påske - tænker på dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Ja det er en fantastisk ting med plejeorlov så man kan koncentrere sig om en ting.
   Også en rigtig god påske til dig.

   Slet
 2. Kære Rita Vidunderlige billeder, de er så skønne dine påske klokker. Beder og håber på, at den sidste stund ikke bliver for hård ved dig. Tænker på dig. Knus Tina

  SvarSlet
 3. Det hae alle vel også forståelse for at du ikke kan være alle steder - lige et noget meget vigtigere nemlig at være med Niels, og når du så kommer ud, bliver du hilst af alle de fine påskeklokkeblomster, som blomstrer lige nu, også det er jo godt for øjet, og de er der også næste år, så ...
  God påske min ven og jeg tænker på dig.
  Stort kram og knus herfra
  Kirsten

  SvarSlet
 4. Rita får bare lige en trang til at sige, hvor er det godt for jer du har fået plejeorlov! Her er der masser af sol, så deler gerne hvis du skulle mangle lidt i haven.
  Stort kram og kærlige tanker
  Anette

  Vidunderlige påskeklokker, jeg fandt lige den jeg fik af dig den anden dag, den står ved min "ønske" brønd.

  SvarSlet