mandag den 21. marts 2016

Nye jobs

Hej med jer. Så har mig og mor været på arbejde og er nu klar til at hygge os lidt.
Mor har søgt noget der hedder plejeorlov til min far som er meget meget syg.
Han har jo noget der hedder kræft og så har man næsten ingen kræfter...det har jeg ikke helt forstået endnu, synes virkelig det lyder mærkelig det der.


Det er nok heller ikke alt sådan en lille en som mig skal forstå selv om min mor prøver at forklare det. Det er ret uhyggeligt for det er noget med at min far ikke skal være her mere, men rejse væk til noget mor kalder de evige græsplæner. Det kalder hun det fordi min far i mange år har slået græs ved noget der hedder kommunen...dem der nu betaler mig og mor penge for at passe far.
Den anden nat da mor ikke kunne sove og vi var ude i haven snakkede hun med en der hedder manden med leen...jeg fandt ham aldrig selv om jeg snuste vældig rundt. Hun sagde til ham at hvis han på et tidspunkt blev træt af at rende rundt med den gamle rustne le skulle han købe en sprit ny plæneklipper og ansætte min far. Hvornår han kommer og henter min far er der ingen der ved, så indtil da har jeg nyt job som kommunal passe på min far hyggehund.

Det betyder så også at haven og plantesalget er lukket indtil ham der manden med leen har været her.
Jeg havde ellers sådan glædet mig til det der med havegæster...elsker gæster. Ja altså ikke lige hende sygeplejersken som var her i sidste uge...hun trådte på mig 2 gange. Lidt efter kom der en som hed en læge og så tog mor mig i sikkerhed på armen...for skidt da jeg blev bange, min storebror gøede helt vildt og rejste børster. Det har hverken mig eller mor set før og mor har altså kendt min storebror i laang tid.
 
Til jer der havde glædet jer til at besøge mig og mor...i skal ikke være kede af det.
Mig og mor skal nok tage masser af billeder af haven og vi begynder selvfølgelig at gøre det hele klar.
 
Vil i hygge jer...mig og mor har tusind ting at gøre men nu har min mor det da heldigvis bedre...i hører nok fra hende inden længe.


18 kommentarer:

 1. Hov jeg glemte lige at sige at mig og mor, prøver at få kigget hvad i skriver på jeres blogs men at vi nok ikke er så flittige til at kommentere...nu vil jeg have en lur...pyh det trækker tænder ud så dan at få nyt job.

  SvarSlet
 2. Kæreste Rita Hvor er det godt, at du har så søde hjælpere hos dig. De søde hunde er en trøst. Det var et rørende indlæg lillemanden har skrevet. Jeg sender alle mine varmeste tanker samt ønsker om mod og styrke til at stå igennem. Og her kommer også det største kram jeg kan sende samt bløde virtuelle lam, der kan omgive dig så hvis du snubler lander du blødt. Knus Tina

  SvarSlet
 3. Kære Rita. Hvor er der mange ting man skal forstå i sådan en stor verden. Lillemanden ser så sød og klog ud og han er helt sikkert en god og kærlig hjælp. De kærligste og varmeste tanker til jer fra Alma og mig.

  SvarSlet
 4. Kære Rita. Hvor er der mange ting man skal forstå i sådan en stor verden. Lillemanden ser så sød og klog ud og han er helt sikkert en god og kærlig hjælp. De kærligste og varmeste tanker til jer fra Alma og mig.

  SvarSlet
 5. Sikke en fortælling fra lillemand.
  Det er så uretfærdigt at man er så lille og skal forstå så meget.
  Men hvor er det dejligt med plejeorlov, både som hygge passer hund og som ægtefælle. Det er en fantastisk opfindelse. Som kan give lidt luft i en presset og uoverskuelig hverdag.

  De varmeste og kærligste tanker flyver til jer
  Charlotte

  SvarSlet
 6. Kære Bamse!
  Du røre mig så ufatteligt dybt med dit skriv, og dine søde øjne<3 Rita jeg sender dig og dine det blideste og kærligste kram.
  Tænker på jer

  SvarSlet
 7. Kære Bamse og Rita
  Tak fordi I skriver og fortæller, hvordan det står til, jeg har tænkt på jer i flere dage, fordi der var blevet lidt stille. Godt med plejeorloven - må I finde styrke til at komme igennem det, der venter. Godt I har hinanden og haven og blomsterne.
  Mange tanker
  Lisbeth

  SvarSlet
 8. Kæreste Bamse, Samson og Rita.
  Hvor godt at I er sammen i den næste tid, hvor det reelt drejer sig om at være sammen med hinanden. Godt at Lille Bamse kan fortælle og godt at I kan trøste og kramme hinanden.
  Jeg sender mine varmeste tanker op til jer alle sammen.
  Stort knus og et blidt kram.
  Jack og Kirsten.

  SvarSlet
 9. Sikke en god beslutning at tage plejeorlov, selvom det bliver en barsk tid, så er det godt at have lov til at være sammen og gøre det så godt for hinanden, som man kan. Tak, fordi du fortæller, hvor I står lige nu - jeg sender jer alle de bedste tanker og varme kram. Frede/Aase

  SvarSlet
 10. Kære Rita.Tænker meget på dig.Og en god beslutning med plejeorlov.Håber i får en god tid sammen.
  Mange varme tanker til dig Knus Jette

  SvarSlet
 11. Åh... Rita ... hvor fint at du fortæller os lidt på denne måde, jeg føler med dig og ønsker dig styrke og kærlighed i den kommende tid. Kram fra Ulla

  SvarSlet
 12. Hvor er det en fin og god beslutning, at du tager plejeorlov, selv om det bliver hårdt. Håber det gør godt for jer begge, at i får så meget tid som muligt sammen, i den tid din mand har tilbage.
  Åh hvor jeg føler med dig.
  Mange tanker herfra. Vivi

  SvarSlet
 13. Hej Rita og Bamse
  Det er rigtig godt, at det lykkedes med at få plejeorlov, så er der trods alt lidt mere ro på for jer.
  Tænker meget på jer.
  Mvh
  Lene

  SvarSlet
 14. Kære Rita. Flot og modig beslutning du har taget, dyb respekt herfra til dig. Når nu situationen er som den er, så tror jeg på at det også giver lidt ro til at kunne være lige der, hvor der er allermest brug for dig lige nu. Dejligt at I har Bamse, som skal ud og som holder jer fast i at "tingene går sin gang". Jeg sender de kærligste tanker herfra med ønsket om at I finder vejen sammen og de gode løsning, trods den svære situation. Kærligst Merete

  SvarSlet
 15. Sikker på, at Niels har de absolut bedste plejere, indtil manden med leen får købt en plæneklipper!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 16. Tusind tusind tak for alle knus, kram og kærlige tanker. Jeg gemmer dem i et stort påskeæg så jeg kan snuppe et når jeg trænger. Det har allerede givet en masse ro at jeg nu ikke behøver tænke på at få haven klar til åbning og at have dårlig samvittighed over ikke altid at nå at få skrevet eller sendt til folk...jeg magter simpelthen ikke både at passe Niels, dyrene og min lille forretning. Hvor lang og barsk et forløb vi skal igennem er der ingen der ved. Der er kun en ting jeg tror på og det er at det er forudbestemt hvornår vi skal dø og jeg har aldrig frygtet døden hverken min egen eller andres. Det er sikkert en mærkelig tro men det giver en masse ro. Jeg blev jo selv opereret for tyktarmskræft for snart 3 år siden og jeg glemmer da aldrig lægens udtryk da hun havde spurgt om jeg var nervøs og jeg sagde nej og forklarede hende om min tro. Jeg sagde til hende at var mit nummer trukket ud var det bedøvende ligegyldig hvor dygtig hun end var ...hmm det troede hun vist ikke helt på. Nå men mit nummer var ikke trukket ud den dag for jeg lever da stadig og har det fantastisk. Jeg har jo for længst lavet aftale med ham med leen at når han mangler en grisepasser eller en blomstertøs, kan han jo hente mig og ellers bare lade mig være her hvor jeg er nu. Jeg må vist hellere se om jeg kan kvikke op og komme i gang. Fik lavet en masse småting og var en tur ude for at tjekke sommerhuset sammen med Niels' fætter. Uha det havde vist været en hård første arbejdsdag for den lille fyr når han sådan helt selv skulle passe far. Kl 8 i aftes efter at jeg havde haft hundene ude og kom ind sad den bette fyr med hovedet på nederste trappetrin og kiggede bedene på mig...mor skal vi ikke bare gå i seng. Det gjorde vi så og bortset fra at vi har været nede og kigge til Niels et par gange i nat har vi sovet i næsten 12 timer.

  SvarSlet
 17. Kære Rita og Bamse
  Ser først dit indlæg nu. Hvor er det godt, at du har fået plejeorlov, så du og Bamse kan være sammen med Niels, så meget som muligt. Sender dig mange tanker - styrke og mod til at klare den svære tid, der kommer.
  Kh Linda

  SvarSlet