onsdag den 11. februar 2015

Den gamle gartners kasse

Da vi den anden dag var på besøg hos Anette http://anettesflora.blogspot.com/ byttede jeg mig til denne skønne gamle kasse som har tilhørt en gammel gartner.

Kasse og indhold minus potmakeren skulle være håndlavet og jeg har altså en svaghed for gammelt træ.... træ som er slidt helt glat og tænk, hvis sådan en gammel kasse kunne tale. Der var lige plads til et lys og en lille vase, så indtil videre står den og pynter på vores køkkenbord.

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin samling haveværktøj. Godt den havnede hos dig Rita, for du vil passe godt på den og jeg ved du nyder sådan noget gedigent og flot håndværk. Kassen med indhold er jo i sig selv et ualmindeligt smukt stilleben.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Hvor var det godt vi fik lavet en byttehandel:-) Og tak for at linke til min side! Ja det kunne have været sjovt at høre om de oplevelser kassen rummer, men måske vi får lidt indblik i nogle af oplevelserne fra nu af:-) Finder selvsagt også kassen skøn, også med det ekstra pynt!
  Ha en dejlig aften, hilsner og kram fra Anette

  SvarSlet
 3. Tak til jer 2 gange Anette for jeres søde kommentarer. Det er måske ikke sidste gang i ser noget til den, jeg skal nok passe godt på den.

  SvarSlet
 4. Jeg er også svag for sådanne fine gamle ting.
  Den er virkelig fin og fuld af patina.
  Klem Lonni

  SvarSlet