søndag den 22. februar 2015

Forsøg med min nye telefon

Jeg har slet ikke nået at tænke på at få lavet indlæg de sidste par dage. Fredag morgen lavede jeg et tilbud på frøplanter af Påskeklokker på FB...hos mig sår de sig som ukrudt.
Jeg havde da bare regnet med måske at kunne tjene til lidt frø eller et par nye planter men der tog jeg glædeligt fejl. Det meste af fredag sad jeg og besvarede spørgsmål og tog mod ordrer, så jeg ved godt hvad jeg skal lave i morgen...pakke små Påskeklokker som skal ud til et nyt liv rundt i landet.

Men nu til forsøget. I sidste uge var det vist fik jeg ny telefon af gemalen..ja min gamle telefon fejlede sådan set ikke noget og jeg tvivler på at den nye kan tåle en tur i vaskemaskinen...men jeg manglede det der nye mobilpay. Her til morgen skulle jeg så lige teste kameraet...jeg hader at rende rundt med både telefon og kamera. Det kom til at gå ud over bænken ved enden af gavlen som jeg har været ved at pynte lidt...blev nu aldrig færdig. Det her er så hvad jeg fik ud af at tage billeder med blitz i fuldstændig mørke.
 
 

 
 
Som i kan se har vi fået ganske får snefnug i løbet af natten og temperaturen siger lige nu -1,6
 
Pas på jer og ha' en rigtig god søndag.
 

4 kommentarer:

 1. Er der nogen af jer der ved hvad man skal gå ind i for at stille så tiden passer. Det her indlæg står feks. til lørdag kl 22.24 men er altså først lavet søndag morgen.

  SvarSlet
 2. Sikke fine billeder! Det med tiden kan jeg ikke svare på, har samme udfordring...

  SvarSlet
 3. Tillykke med det flotte salg:-) og den nye tlf, du er nok rigtigt kommet med på moden;-)

  Vedr tid: til venster lidt nede på siden går du ind i indstillinger, derefter kommer der valgmuligheder, der skal du vælge sprog og formatering, også kbh tidszonen.

  Tak også pas på dig og god søndag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette...det prøver jeg at kigge på...nu skal jeg i haven lidt.

   Slet