torsdag den 26. februar 2015

Katte og svigermødre

Hele eftermiddagen i går blev brugt i haven men faktisk glemte jeg helt at få taget nogen billeder.


 
Tidligere på dagen fik jeg til gengæld et par stykker af kattene.
Prinsessen i vindueskarmen er helt klart ikke helt tilfreds med at Bette Skid har sneget sig i på sofaen.
Da han kom og bankede på og spurgte om han måtte bo her var aftalen jo også at han skulle bo i carporten eller nede hos grisene...derfor kalder en af mine blomsterveninder ham for Svinedrengen.
 
 
Her taget fra en anden vinkel, hvor i kan se en del af min samling af svigermødre eller svigermors skarpe tunge som de populært kaldes. Så kom indlægget alligevel til at handle lidt om planter.
 
 
Da jeg gik i haven spurgte jeg Bette Skid om ikke han skulle med...altså mor kan du ikke se jeg hygger mig på fars sofa.
 
 
 
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Man kan da ikke stå for sådan et par :o)...jeg kender alt for godt det med at være så optaget i haven at man glemmer at tage billeder :o)
  Rigtig god dag til dig og misserne :o)

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne, helt deres egne. Min kattepige ville heller ikke med ud, det sløve væsen, så godt at se det ikke kun er mig der har en doven kat :)

  SvarSlet
 3. Ja det er dejlige katte, og de nyder bare helt igennem. Hvor er det bare herligt at han nu er kommet i sofaen:-) sådan en gråmis er ikke til at stå for!
  Dejlig aften til dig
  kram

  SvarSlet
 4. Tak tak...også fra kattene. Jo den bette som vi kalder ham nyder at komme lidt ind men det er nok lidt svært for Prinsessen at blive storesøster når man er en halvgammel kat på 12 år.
  Også god aften til jer.

  SvarSlet
 5. Sikke en historie... om svigermødere og svindedrengen :-) Herligt.
  Vi har jo godt nok ikke selv kat - men jeg kan godt mindes det samspil som kattene i mit barndomshjem havde. Men Lukla... vores hund... hun er jo en Tibetansk Terrier, og man siger at de er 1/3 hund, 1/3 kat og 1/3 menneske - og det passer egentligt meget godt. Så lidt kat har vi jo så alligevel :-)
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 6. Tak for din hilsen Susan. Så dejligt at andre havebloggere er ved at finde min side. Vores kat Prinsessen er også lidt kat, lidt hund og lidt menneske. Hun var lille lille bitte da jeg fandt hende, så hun er præget mere på vores hund og på os end på hendes mor.
  Hilsen Rita

  SvarSlet