lørdag den 14. februar 2015

Fødselsdagslagkage

Gemalen har fødselsdag og selv om vi har afskaffet det med gaver for flere år siden kom jeg nu til at lave en lille gave til ham...god undskyldning for at lege. Nu er jeg jo ikke nogen ørn i et køkken, så det blev en blomsterlagkage med hvide Hyacinter og nogle små Hornvioler.
 
Slet ikke så svært at lave.
 
2 halmkranse beklædes med mos (beklager det lidt slørede billede)
 
Da jeg bandt de to kranse sammen bandt jeg lidt birkegrene ind i mellemrummet for at give lidt mere spræl. Der behøver ikke komme mos på indersiden af kransene.
 
Blomsterne er bare plantet i en affaldspose, hvor jeg så klipper det overskydende væk.
 
Til sidst har jeg dækket jorden med mos og sat Efeu blade som en krans rundt i kanten. Nu er det jo Valentinsdag så der kom lige en række betonhjerter rundt i kanten af fadet.
Lagkagen kan jo pyntes på mange andre måder..er lidt spændt på hvad han siger til den.
 
Siger lige god weekend med en sød lille Hornviol.
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Tillykke med gemalen! Er ret sikker på, at han sætter pris på den fine kage - den er i hvert fald sød!

  SvarSlet
 2. Tillykke med din mand. Meget flot grøn og sund lagkage, så fin med blomsterne, hornviolerne er da slet ikke til at stå for.
  Rigtig god weekend.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Tillykke med manden. Sikke fin fødselsdagslagkage han har fået, og den forsvinder jo ikke i løbet af dagen, som mange andre lagkager ville gøre :-)

  SvarSlet
 4. Den kan han da kun blive glad for ellers er han et skarn ;-), den ser rigtig fin ud, kh Margit

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin; jeg er meget inspireret :-)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres 'tillykker' og jo han blev glad for den. Nu står den på en skammel i vores kølige gang lige indenfor fordøren som aldrig bliver brugt, men så er det nemt at sætte den ud på havebordet, hvis det er vejr til det og ellers ser vi den jo mange gange om dagen når vi kommer gennem der.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med din kære i går, hils ham! Godt at læse han blev glad for den.-) god ide og flot med en udførlig forklaring, og jeg begynder at længtes efter de små hornvioler, de kommer med hjem næste gang jeg ser dem, i butikken;-)
  God søndag til jer.
  Kram fra Anette

  SvarSlet
 8. Sikke en fin kage :-) Tak for opskriften! :-) Jeg elsker simpelthen de små hornvioler og vil gerne bruge dem alle vegne.
  Skulle du få lyst til at bage ham en kage af den spiselige slags, en der er virkelig nem, som slet ikke kan gå galt, og som smager fantastisk, så kig i fryseren og se, om du har nogle solbær liggende og bag den her: http://dalsgaardiskivholme.com/2014/06/19/solbaerkage/
  Har du ingen solbær, kan du bruge æbletern eller lige, hvad du har lyst til.
  kh, Karen

  SvarSlet