onsdag den 13. maj 2015

En smuksak i drivhuset

Da gemalen i aftes ringede for at sige godnat, gik jeg som så oftest før i drivhuset for at få en ordentlig forbindelse og fandt denne smuksak i blomst.
( Han er i øvrigt på en almindelig stue nu og har det efter omstændighederne godt)
 
Når jeg ellers skal bruge mobilen sætter jeg mig ud i bilen...ret træls med så dårligt signal indendørs men det er vist fordi vi har ståltag. Samson er jo herre i huset i øjeblikket, så han har overtaget fars plads.
 
Hver gang jeg går forbi her kan jeg ikke lade være med at more mig.
Blandt alle de sorte små Hornvioler står der en lille bitte hvid, som har bestemt sig til at vende alt det sorte ryggen. Det prøver jeg også på i denne svære tid.

 
 

5 kommentarer:

 1. Hej Rita, godt at høre at din mand har fået det meget bedre. Den smuksak der, den er da godt nok flot.
  Samson han passer da fint der bag rettet :o))
  Og den lille hvide, den sender en fint signal. Godt set af dig :o)) det er ofte de små ting her i livet får betydning når man har brug for lidt opmuntring.
  Kram fra Linda

  SvarSlet
 2. Flot smuksak - godt du fik øje på den. Hornvioler er seje, de kommer op alle vegne.
  Din mand er åbenbart også sej, godt der er bedring, og at du har Samson.

  SvarSlet
 3. Tak for jeres hilsner. Det er bare så dejligt at folk jeg kun kender fra bloggen og kun har mødt en enkelt gang giver sig tid til at komme med små opmuntringer. Samson har lige snakket i telefon med far...så stritter ørerne endnu mere og hovedet bliver drejet fra side til side. Jeg må videre med vandkanden for overgartneren har vist kun vandet det udenfor.
  Ha' en god dag.

  SvarSlet
 4. Den er så flot den kaktus, har den på en af billederne jeg tog hos dig sidste år! Sjovt med hornviolerne, og flot bemærket!
  Dejligt at vide det går manden bedre, fortsat rigtig god bedring med ham. Giv Samson et stort kram fra mig.

  SvarSlet
 5. Tak for din hilsen Anette. Så har Samson fået en krammer og nu er jeg total lodden igen. Støvsugeren måtte tømmes undervejs da jeg lige tog en runde i hele huset...det er da utroligt så meget hår der kan være på sådan en bette hund.

  SvarSlet