søndag den 5. juli 2015

En magisk sommermorgen

Klokken er nu 5.50 og jeg sidder her i gården med min computer og nyder duftene og fuglenes sang.
Gøgen har kukket i hvert fald en halv time og ellers er der fuldstændig stille.
Det var der så ikke klokken 3 i nat, da Samson gik helt amok. Det var en stor hvid mystisk kassevogn som kørte rundt. Da den kørte ned af grusvejen til naboen,  ringede jeg der ned for det var lidt mystisk. Det var nogle udlændinge som havde en seddel med en adresse ikke så langt her fra...de blev også lige advaret. Håber da dem jeg fik vækket er faldet i søvn igen men det gjorde jeg ikke.
 
Efter at jeg havde stået og nydt det her syn ud af køkkenvinduet lidt gik jeg ud.
 


Solen var ved at stå op og stemningen har total magisk. Grisene fik mad og så måtte jeg bare gå mig en lille tur.
 

Ovre i kanten af mindelunden er der en hel skov af Digitalis...vist nogle frø jeg kom til at tabe for et par år siden ;o))
 

Ned langs med asfaltvejen blomstrer der en hel række mariebær roser. (kan aldrig huske hvad de hedder) Duften er fantastisk så dem måtte jeg da også over og stikke næsen ned i...selv om duften nu er over det hele.
 
Eller også er det duften af Pæoner som virkelig fører sig frem i haven nu.
 

Så kom Bette Skid hjem fra nattens eventyr og mente det var tid til lidt morgenmad.
 
Der skulle jo også gøres rent i grisegårdene.
Julle var total morgenfrisk...han elsker at blive kløet med den håndkultivator som jeg bruger til at skrabe griselort sammen med.
 
Samson er bestemt ikke tilfreds med at stå udenfor hegnet og se på at andre får mors opmærksomhed.
 
Før jeg landede her på stolen var jeg lige forbi jordbærbedet.
Ny plukkede jordbær til morgenmad en dejlig sommermorgen det er for mig toppen af dansk sommer.
 
Ups nu er klokken vist blev næsten halv syv...må hellere smutte ind og få lavet noget morgenmad til gemalen og Samson mener vist også det er tid til morgenmad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 


4 kommentarer:

 1. Tak for en dejlig morgentur. Ja det er ikke nemt at sove i den varme. Morgenerne er heldigvis fantastiske, så pyt med vi kommer tidligt op :)

  SvarSlet
 2. Også en tak herfra for nogle dejlige morgenfriske billeder. Anledningen var måske lidt øv, men lad os håbe at de der kørte rundt så tidligt ikke havde held med deres plan.
  Duftene sådan om morgen er mere intense end ellers, og der hersker en vis friskhed, som gør at man får lyst til at stikke næsen langt ned i blomsten. Ligesom nyvasket sengetøj der har tørret udenfor. Ja måske en underlig sammenligning. Men det er gode dufte som miner mig om sommer.
  Jeg håber at du får mulighed for en lille lur hen på dagen, nu hvo du har været tidligt oppe. Samson skal nok få en lur tænker jeg :-)
  Fortsat god søndag til dig.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hej Rita, hvor er det godt at Samson er en god vagthund så du kam op og fik alarmeret naboerne. De ville helt sikkert hellere vågne til telefonens kimen fremfor ubudne gæster.
  Og du fik en dejlig sommermorgen ud af det, men nogle skønne billeder.
  Forsat god dag.
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Tak for jeres kommentarer. Ja det var en dejlig morgen og her blev det først svedende varmt omkring kl 12. Vil se om jeg kan nå en kort aftenlur inden der kommer gæster...kan godt mærke at det er ved at være længe siden at klokken var 3 i nat.

  SvarSlet