tirsdag den 28. juli 2015

Endnu en tur

Gemalen ville gerne på tur i dag og i hans situation skal man gøre lige det man har mest lyst til...ingen ved hvornår det er for sent. Målet var sandskulpturerne i Søndervig.
Først skulle vi nu lige en tur ned på havnen i Ringkøbing og der havde nogle motorsavskunstnere været i gang.
 


Her en tre stykker af dem jeg fandt mest spændende.
 
Det var en tillægsgevinst for det havde jo ligesom ikke så meget med sand at gøre.
 

Det fandt vi dog senere og her et lille udpluk af det der var at se.
Efter et par ture rundt var gemalen træt og vi vente næsen mod det midtjyske igen.
 


Vi var blevet godt sultne, så da vi havde fundet lidt mad kørte vi igen til Ringkøbing, hvor vi fandt os en hyggelig plet med udsigt ud over fjorden.
 
På vej hjem kom der flere og flere sorte skyer og da vi nåede omkring Herning begyndte det da også at regne.
 
Da vi nåede hjem stod det ned i lårfede stråler, så faktisk sad vi i bilen lidt før det stilnede lidt af så vi kunne komme ind. Jeg ved ikke om vejrguderne har læst at jeg godt kunne bruge lidt mere vand for de havde smidt 25 mm i min regnmåler :o))
 
Nu tænker i sikkert...det kan da ikke passe at hun slet ikke har set eller købt blomster.
 
Nej selvfølgelig kan det ikke det for vi kom jo lige forbi Enemærkets Hostahave, men fjolset her glemte jo at tage billeder...måske fordi vi har været der flere gange og vi havde jo ikke set Ester og Vilhelm siden plantemarkedet på Hald Hovedgård, så der var meget der lige skulle snakkes om.
En enkelt ny Hosta kom der da også med hjem. Den hedder Planet X.


 
 
 
 


4 kommentarer:

 1. Skønt, at I har mod på at tage på tur - og det ser ud som om, det har været en dejlig tur! sandskulpturene er imponerende!

  SvarSlet
 2. Fine billeder fra turen, godt I så fik mere regn :)

  SvarSlet
 3. Det var godt I kom afsted og vejret også holdt under turen. pyt med at det så regnede da I var på vej hjem. Gode billeder og så fik jeg også set sandskulpturene. Nåede det ikke da vi var i sommerhuset i blåvand. Vi kørte endda forbi da vi tog op til Fru Pedersens have
  Kh.
  Kirsten
  Og en fin Hosta du fik med hjem

  SvarSlet
 4. Hej Rita!
  Godt at komme lidt ud og få nogle andre indtryk, og noget mad;-) vi var i Blokhus den anden dag og fik et lille længselsfuldt glimt af sandskulpturerne. Lækker hosta!
  Hilsen Anette

  SvarSlet