mandag den 13. juli 2015

Hvad er det....+ lidt af de hvide

Hvad er det, spørger mine havegæster. Indtil videre har jeg svaret at det var en fligetbladet Fjerbusk, men nu har jeg vist fundet navnet..Aruncus dioicus 'Kneiffii'


Helt anderledes blade og blomster end på den almindelige Fjerbusk
Så fin og let men er lige som så meget andet ved at blive for stor.
 

Jeg var jo ved at blive helt dårlig da de begyndte at snakke om storm for min hvide Ridderspore, stod i knop men heldigvis klarede den stormen i fin stil.

Kan ikke lige huske hvad den hedder...

Den hvide Brændende Kærlighed har vist ikke brudt sig om kulden for der er kun et par enkelte blomsterstilke i år.
 

En hvid Stormhat som er en frøplante fra en lav blå som jeg har frøformeret flere år og pludselig kom der så en hvid. Et af naturens luner og den ved i hvert fald ikke at den skal være lav...den klarede også stormen i fin stil.
 
Ligner nærmest en klatrende stormhat men det er nu bare en cremfarvet som er blevet ekstra høj i år og hvor en stilk havde sat sig fast i Birketræet

En hvid Kvæsurt uden botanisk navn men fin synes jeg den er.
 
Det var det i fik her en tidlig mandag morgen.
God ferie til dem der har det og ellers bare god dag til alle.
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Åh sikke mange fine hvide blomster du har! Dejligt de klarede stormen!

  SvarSlet
 2. Dit hvide bed det er så flot og stormhatten er da helt fantastisk :o)

  SvarSlet
 3. Din hvide ridderspore er sørme flot - dejligt den klarede stormen. Mange af min tidselkugler væltede desværre i stormen.

  SvarSlet
 4. Jeg har set Aruncus dioicus 'Kneiffii' en enkelt gang og tog et billede. Blomsten var meget mere lige den almindelige fjerbusk end den du viser. Når jeg googler den, ser blomsten også anderledes ud end din.

  SvarSlet
 5. Jeg vil gætte på at den hvide kvæsurt er en hvid rosenkvæsurt, Sanguisorba obtusa 'Alba'. Men jeg ved ikke, om der findes andre lignende kvæsurter.

  SvarSlet