fredag den 24. juli 2015

Vores bryllupsgave

Når man sådan holder surpricebryllup får man selvfølgelig ikke så mange bryllupsgaver og det var jo bestemt heller ikke meningen. Gemalen er jo stadig medlem af personaleforeningen fordi han har været afløser på vores lokale genbrugsplads, så de måtte af med 500 kr. Jeg spurgte ham hvad vi skulle købe for dem og svaret var...er der ikke nogen blomster du ønsker dig. Tåbeligt spørgsmål for selvfølgelig er der da det. Jeg har tit siddet og savlet over de lidt anderledes Streptocarpus som kan bestilles i udlandet, så nu skulle det være.
 
Her er de så en uge efter vi fik dem.
De er bestilt i Belgien og vi måtte vente lidt på dem, for på et tidspunkt sendte de ikke planter, da de havde 37 grader der nede.
 Der er godt gang i det fleste af dem.
 
Sådan så de ud da de kom for nøjagtig en uge siden.
Er det ikke helt vildt så hurtigt de gror og har rettet sig?
 
 
Jeg ved godt jeg mangler anden halvdel af vores tur den anden dag, men en veninde havde spurgt hvordan det gik med de nye Streptocarpus og så valgte jeg at lave et indlæg om dem her.
 
 


 
 


  
 
 

 
 


2 kommentarer:

  1. Kære Rita Hvilken dejlig bryllupsgave! Den blomst er jeg ikke lige stødt på før, sikke speciel udformning og farver på blomsten. Er det nogen, der kan stå ude hele året? Held og lykke med dem . Kh Tina

    SvarSlet
    Svar
    1. Streptocarpus er stue eller drivhus planter. De skal i hvert fald stå frostfrit om vinteren. Jeg har en hel samling af dem som står i mit overvintringsdrivhus året rundt...ved 8-10 grader om vinteren.

      Slet