mandag den 29. august 2016

Fødselsdag helt for mig selv

Hvad bruger man nu en fødselsdag til når man slet ikke er til fest og ballade.
Det med fødselsdage har vi aldrig gjort så meget ud af, så det passede mig faktisk fint at kunne bruge den helt for mig selv og som jeg havde lyst.
 

Nu hvor der er blevet høstet er der blevet nye steder at gå med hundene og i går så jeg en masse fine Snebær et sted. De måtte kunne bruges til en krans så mig og hunde startede med en morgentur, eller som Niels ville have kaldt det en kratluskertur.

Den er helt enkel og kun lavet af Snebær og frøstande fra Blærespirea, så her kan de fleste vist være med. Den er selvfølgelig lagt op til Niels.
 
Før jeg kunne komme i gang skulle der jo laves en halmkrans og når jeg nu var i gang kunne jeg lige så godt lave nogle stykker. De skal nok blive brugt når først kransesæsonen går i gang.
 
Så fortsatte jeg med mit projekt med at bytte om på børnehaven og salgsafdelingen.
Nu er første bed klar og nede bag ved står der en masse kasser med stauder som er pottet eller plantet om. Nu må jeg se om jeg kan få et bed mere tømt så jeg kan få noget sat på plads.
 
Jeg måtte lige holde en pause for jeg havde bestemt mig til at jeg ville have lasagne til aften men havde ingen mælk, så der måtte lige handles lidt.
Den er næsten færdig men jeg kan vist lige nå at smide lidt billeder af noget af det der stadig blomstrer ind. De 15 mm jeg har fået har kvikket det hele gevaldigt op. Jeg kunne sagtens have brugt meget mere men det var da bedre end ingenting.
 
 


 
Nu må jeg hellere stoppe hvis ikke jeg skal have kold lasagne.
Når den er spist skal jeg lige have kigget til et hus som er alene hjemme og hundene synes sikkert også at de skal luftes. Derefter sofahygge med te og chokolade og så er den fødselsdag vist ved at være godt brugt.
 
 
 
 
 


17 kommentarer:

 1. Virkelig smuk krans, tillykke med fødselsdagen :)

  SvarSlet
 2. Til lykke med fødselsdagen - den blev i hvert fald fejret i smukke omgivelser. Er den fyldte høstanemone en plante, som du har til salg?

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med fødselsdagen, Rita! Det lyder som en dejlig dag - du har da fået en del fra hånden :) Hvor er det en smuk krans, du har lavet! Her var vi så heldige at få 25 mm på ganske kort tid - så det var noget af en styrtregn, der bekom haven vel. Jeg spørger, ligesom Marie, om den dobbelte Høstanemone er til salg? Mon du også har flere Floks til salg? Håber, du nød lasagnen :)

  SvarSlet
 4. Det er en enkelt men meget smuk krans du har bundet :-)Snebær er så yndige i kranse.
  Tillykke med fødselsdagen, godt du kunne bruge dagen, som det passer dig bedst.

  SvarSlet
 5. Dejlig fødselsdag, sådan kan jeg også bedst lide det. Skønne blomsterbilleder, du har garanteret hygget dig.
  Tillykke endnu en gang.

  SvarSlet
 6. Kære Rita. Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Hvor er det en fin krans du har lavet med snebær, naturligvis skal den ligge ved Niels. Stærkt og flot du bruger dagen, som du vil, og på det som giver dig energi. Skønne billeder af formentlig nogle af de blomster du sælger. De bedste ønsker til dig i dit nye år. Kærligst Merete

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med fødselsdagen.
  Meget smuk krans der kom ud kratluskerturen.
  Hvor bliver det godt med ombytningen af bedene med børnehave og salgsbede.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 8. Hej Rita, et kæmpe tillykke med fødselsdagen. Hvor har du hygget dig :o) med både det ene og det andet. På Søndag kører jeg hjem fra Nordjylland og håber på at komme en tur ind og besøge dig (Hvis altså du er hjemme)
  Stort Knus fra Linda

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres hilsner.
  Jeg ved faktisk ikke helt hvor meget der er af den dobbelte Høstanemone men har ingen i potter. Nærmest alle mine Floks kan/skal deles så hvis i kan bruge en klump kan vi sagtens finde ud af det.
  Linda jeg har ingen planer for søndag endnu da men giv mig lige et pip når du ved noget mere om hvornår du evt, kommer så jeg ikke lige er taget på kratluskertur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal ikke noget på søndag, så du kan bestemme hvornår, det passer dig bedst :)

   Slet
  2. Hov, kommer lige til at tænke på, at det nok var henvendt til Linda fra Casa Rosen og ikke mit ønske om floks:) Det er vist en god ide lige at læse andre folks kommentarer igennem. Jeg er så vant til, at være den eneste alle steder, der hedder Linda, så jeg tager det for givet, at det er mig, hver gang mit navn bliver nævnt - det er nu fint at have fået en navnesøster med samme interesse :) For mit vedkommende behøver det ikke at være søndag.

   Slet
  3. Linda Borg...den anden Linda kommer vist en tur søndag eftermiddag, så du kan da se om du også får lyst at kigge her ud.

   Slet
 10. Også et STORT om end et lidt forsinket TILLYKKE herfra! Skønt at dagen var som du helst ville have den. Flot krans og lækre blomster.

  SvarSlet
 11. Stort stort tillykke med dagen Rita.
  Enorm flot krans du fik bundet. Du har det bare i dig og tryller gang på gang.

  Rigtig skøn tirsdag
  Charlotte

  SvarSlet
 12. Først et hjerteligt forsinket tillykke med fødselsdagen kære Rita. Og sikke nogle skønne billeder, og ikke mindst en fantastisk smuk krans. Den er lige i min smag, så smuk.

  Ønsker dig en rigtig dejlig weekend
  Knus Lone <3

  SvarSlet
 13. Kære Rita Stort forsinket tillykke med dagen. Sikke en flot krans du har fået lavet! Dejligt at du synes du havde en god fødselsdag i dit eget bedste selskab ;-). Vidunderlige blomster du viser, sikke en sensommer pynt! God weekend Knus Tina

  SvarSlet
 14. Sikke en smuk krans, og dejlig måde at fejre dagen på, tillykke.

  SvarSlet