fredag den 26. august 2016

Solbrud og et par stykker som har taget fejl af årstiden.

Solbrud må da være oplagt at vise med alt det sol og varme vi har haft de sidste par dage.
 
 
Den første her har jeg haft i en del år og har ikke noget sortsnavn på den.

Den gule har jeg byttet mig til og i deres have var den ret lav, men det glemte den alt om da den flyttede her ud.
 
Den sidste hedder Helenium 'Ruby Tuesday'
og den bliver ikke så høj.
 
Jeg skal vist på jagt efter flere forskellige for det er virkelig dejlige længeblomstrende sensommerstauder.
 

Så til et par af mine Påskeklokker som har taget helt fejl af årstiden.

Hvis den også på den rigtige årstid er så fin hvid skal den vist blive her for jeg tror ikke jeg har nogle hvide som ikke har prikker.
 
Også en af de enkelte var sprunget ud.
Det er sikkert ren overlevelse at de blomstrer nu på grund af tørken.
 
Jeg prøvede ellers at forklare vejrguderne at det var 30 mm regn og ikke 30 grader jeg skulle bruge men de tog vist også fejl ;o))
 
Rigtig god weekend. Jeg vil gå ud og flytte vanderen, for når der ikke vil komme noget fra oven må jeg jo selv lege vejrgud.
 5 kommentarer:

 1. Jeg oplever ogå, at en del stauder bliver ekstra høje i år, og at der er påskeklokker, som er blevet forvirrede. Vi har det ikke så tørt her i Salling som mange af jer andre; vi har næsten ikke vandet i år.

  SvarSlet
 2. Mine solbrud er også ret høje, den ligner den første, du viser, jeg tror den hedder Moerheim Beauty. Flor med dine påskeklokker, mine hviler ud til vinteren :)

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne påskeklokker. De er bedårende og må sige det er ret hyggeligt de blomster nu. Smukke blomster kan man ikke få nok af.....
  Og nej her er bestemt ikke for varmt:))))))))) Måske vi er så heldige at vi skal prøve at have haveslangen frem i år. Den har godt nok ikke været meget benyttet her......

  Skøn lørdag
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Fantastisk at se påskeklokker nu. Jeg har også en solbrud der minder meget om din den første, men den er ikke god til at stå selv-tilgengæld står den godt i tørken.
  Jeg vander ikke mere i år, andet en krukker og det nye. Da vandregningen ville løbe løbsk.

  SvarSlet
 5. Kære Rita. Længe siden.. Landbruget har haft travl. Skønne solbrud du har. Det er sørme godt du viser dine påskeklokker, mine tror også det er forår og blomstrer! Jeg var helt forundret. I dag er der ikke behov for at vande, men ellers har jeg nu også brugt tid på at "trimme mine mormorarme" med vandkander og andet godt i løbet af de sidste uger. Det er den tørre sandjord. En dag når der bliver tid..( hmmm når høsten er ovre) Så kommer jeg og besøger dig :-) Kærligst Merete

  SvarSlet