torsdag den 19. januar 2017

En lille belønning til mig selv

 
Sådan som jeg knokler med rengøring og oprydning, syntes jeg at jeg havde fortjent en belønning.
Jeg er jo vild med gamle trækasser i alle størrelser og havde forelsket mig i nogle gamle indiske murstenforme som jeg havde set hos Bonderosen.
 
 
De kom i går...den forreste med 3 rum og den bagerste bare med et rum.
Sådan kom de så til at se ud i første omgang. I den forreste et par små flasker med et par Erantis, i det midterste rum 3 gamle lommeure og i det sidste rum et lys.

Den bagerste form er fyldt med gamle køkkenting, et par gamle mælkeflasker med grene, en kagerulle, et gammelt piskeris, en klejnespore  og et par gamle udstiksforme.

Jeg har desværre ikke så mange Erantis men tager alligevel ind af dem for der skal kun et par stykker til for at lyse op.
 
Under min oprydning fandt jeg en gammel glaskande og 3 glas som jeg fik solgt og så kunne jeg få de her to forme i stedet for. Glæder mig til at pynte dem på alle mulige måder.
 
I dag er jeg kommet i gang med den ene gang...fik taget to skabe før det fristede mere at komme ud.
Der bliver gået mange ture fra det ene skur til det andet og så op i carporten efter noget. Hvis jeg bliver ved længe nok får jeg sikkert lavet et system så jeg kan finde mine ting ;o))
 
Ha' en rigtig god aften!!

6 kommentarer:

 1. Du har i hvert fald fortjent en belønning :)

  SvarSlet
 2. Man skal da være god ved sig selv ind i mellem !!
  Det er nogle skønne kasser du har fundet, forstår godt du faldt for dem :-)

  SvarSlet
 3. Skønne murstensforme de er velfortjent;) Tænk at du har blomstrende erantis allerede!

  SvarSlet
 4. Jeg har også savlet lidt over de murstensforme hos Bonderosen, de er bare så fine! Sikke en god ide at give dig selv dem i gave/belønning - det er velfortjent med den energi, du lægger i rengøringen!

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer. Jeg er da glad for at i synes jeg har fortjent en lille belønning. Man skal være god ved sig mens man har sig...er det ikke sådan man siger.

  SvarSlet
 6. Det var en god belønning:-) jeg kan heller ikke stå for kasser eller dåser eller æsker.
  Hyg dig med oprydningen og god dag

  SvarSlet