søndag den 15. januar 2017

Sne i det midtjyske

Ja der er da også kommet sne andre steder, men efter hvad jeg har set på FB har vi vist fået noget mere end andre steder...så jeg vil da gerne dele lidt af sneen med jer.
Det første billede tog jeg i morges da jeg var ude og fodre.
De andre er taget her ved middagstid, hvor solen skinner så flot...uha det bliver nok bare en kold nat.
Der kommer en hel del billeder for jeg kan ikke vælge, men synes i det ser for koldt ud med al den sne må i bare springe det her indlæg over...kan bare godt lide at jeg kan gå tilbage og se hvornår der har været sne.
 
Ja når han skal tisse kan han da stå stille så lang tid at jeg kan nå at fange ham, for ellers går det som en hvirvelvind rundt i haven.


Mindelunden til venstre

og her et kig op over kirkegården

Et stort Fyrtræ ovre i mindelunden har mistet en stor gren.
Jeg har en plan med noget af det men det er skisme godt nok for koldt at lege med, så længe det er så fyldt med sne.
 
God søndag og pas på jer der ude i vintervejret.
 

9 kommentarer:

 1. Kære Rita. Hvor er det skønne fotos af sne, din have og det der er omkring, ikke mindst Bamse. Jeg kan lige forestille mig hvilket tempo det går i rundt omkring... :-) Tak for at du deler, for vi har tilnærmelsesvis ikke et snefnug her sydvestpå. Hvilket høres som en klagesang fra vores teenager i huset her, ja faktisk siden november, "hvorfor er der ikke noget sne her".... :-) Jeg tænker at alle dine skønne planter har godt af snedækket i disse frost tider... også hjerteligt tillykke med 2 års blog fødselsdagen, dejligt med det initiativ! Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete. Ja det ser ud som om sneen er meget ulige fordelt. Ikke let at gøre alle tilpas for nogen elsker det og andre hader det.

   Slet
 2. Du er da vist en af de få, der har fået så meget sne. Det ser utrolig smukt ud, jeg elsker, når sneen ligger tykt på træerne, det er sjældent, det sker. Nu er det mig, der har nydt dine billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du har nydt mine billeder Lisbeth. Ja efter hvad jeg har kunnet se på FB og andre blogs er jeg vist en af dem der har fået mest.

   Slet
 3. Hvor er det bare smukke billeder, du viser! Utroligt, at I har fået så meget mere sne, når vi bor så tæt på hinanden. Jeg tror også, vi får en rigtig kold nat, men så må hundene holde dig varm :)

  SvarSlet
 4. Og fik slet ikke sagt tillykke med fødselsdagen til din blog - det er hermed gjort :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda. Jeg tænkte netop det samme da jeg så de billeder du havde lagt på FB. Utroligt at der kan være så meget forskel på så lille en afstand.

   Slet
 5. Åh så smukke billeder Rita
  Det ser fantastisk ud med alt det sne. Så meget har vi ikke fået.
  Bamse er en rigtig dejlig vildbasse at se på, og han nyder nok at drøne rundt i alt det hvide stads ;-)
  Glæder mig til at se hvad du pønser på, med den store gren.

  En herlig dag til dig og Bamse
  Knus Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lone...ja vi har fået meget sne og Bamse nyder det men det har godt nok været koldt. I går morges var den nede og vende på -10 grader. Hvis ellers det bliver som jeg drømmer om skal jeg nok vise hvad jeg skal bruge noget af den store gren til, men det er godt nok for koldt at arbejde med med alt det sne på.

   Slet