mandag den 19. oktober 2015

En hurtig rundtur i haven.

Gad vide om jeg når at lave mere i haven i år. Det meste af weekenden er gået med at binde kranse og finde materialer. Jeg har da aldrig solgt så mange kranse, så tidligt på sæsonen som i denne weekend.
Sidst på dagen i går nåede jeg en hurtig tur rundt i haven. Uden yderligere kommentarer kommer her billeder af noget af det der stadig er i blomst.
 
  


 
Det var bare lidt af det der stadig blomstrer, men mon i gider se flere billeder i dag.
 
Nu vil jeg stå op og starte på en ny uge
Hyg jer!!
 


8 kommentarer:

 1. Hej Rita....
  Ja det er en hektisk tid vi går i møde.... Håber vi også når at nyde det ..!!!
  Jeg har haft flere planer om,at jeg skulle ud til dig for at købe stauder..Synes du har så mange fine !!!. Men jeg når det vist ikke i år...
  Mit job og studie tager det meste af min tid.... samt mine 4 børn og min lille butik....
  Men du sælger vel også til foråret... !!
  Knus Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg nyder skam at binde kranse og det er bare dejligt at der allerede er gang i min lille bod. Jeg har masser af stauder til salg og håber da også at jeg kan holde haven åben igen til næste år. Når man har den dumme, grimme sygdom inden for dørene ved man jo ikke helt hvordan det hele ser ud til den tid.

   Slet
 2. Det er så dejligt, at selvom havesæsonen går på hæld, er der stadig mange farver og blomster derude. Ligesom Susanne håber jeg også, at jeg får mulighed for at komme forbi hos dig næste år - jeg håber, at I slipper ud af sygdommens favntag, så I ikke skal gå med angst og uvished alt for længe - det er en sej kamp.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være velkommen. Hvis ikke jeg har officielt åben skulle der gerne være tid til at lave aftaler om havebesøg. Vi ved jo desværre godt at den kemo han får nu kun er livsforlængende, men hvor lang tid de kan holde det nede er der heldigvis ingen der ved. Lige nu har han det godt så det er ikke noget vi går og tænker på.

   Slet
 3. Der er heldigvis meget i blomst endnu også hos dig. Jeg er meget glad for min oktober margurit, den er virkelig skøn at have nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Oktober marguriten er skøn og folk der ikke kender den kigger da også en ekstra gang og skal vide hvad det er for en.

   Slet
 4. Hej Rita.Dejlige blomster du stadig har i blomst..............tudseliljen har jeg købt i år.Synes det var en sjov fætter.
  Men den brogede Sct.hansurt er da også skøn.
  Du må vise nogle af de kranse du binder....................så vi kan få gode ideer.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt at der stadig er farveklatter i haven. Jeg skal nok vise flere kranse efterhånden.

   Slet