lørdag den 17. oktober 2015

Sand i træskoene !!Ja sådan kan det gå når man tager på kratlusker tur og havner ved
Vesterhavet.
De eneste billeder jeg fik taget var nogle få stykker da vi var nede på stranden.
Formålet med turen var jo at finde ting til kranse og dekorationer.

'Saltede' sølv kogler kan vi helt sikkert ikke finde i Midtjylland.
Har de ikke bare en fantastisk flot farve?

Godt med en stor bil når man er på kratlusker tur.
Masser af grene med mos og kogler. Jeg må ud og se hvad det var jeg fandt...det ligger i bilen endnu.
 
Godt vi et sted ombestemte os og skulle have vendt om ellers havde jeg sikkert ikke fået nogen af de her fantastiske hyben. Vi fandt nemlig pludselig på at vi ville til Ringkøbing og have et Stjerneskud...man bliver jo sulten af alt det føjten rundt.
Det var det vi fik vores fredag eftermiddag til at gå med.
 
Ha' en god weekend !!
 
 
 

11 kommentarer:

 1. Ja så kan du rigtig lave flotte dekorationer. Jeg kan godt se, at det ikke har været særligt koldt ved Vesterhavet, vinden var jo i øst, så ingen flotte bølger den vej, men sand i træskoene fik du da :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er lige på vej ud for at tømme bilen så jeg kan se hvad jeg har fået kratlusket som gemalen kalder det.

   Slet
 2. Jeg er overrasket over, at stranden er så fri - det er jo efterårsferie? Elsker Vesterhavet og den råhed, der er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var næsten ingen mennesker på stranden så det var let at få billeder. Vesterhavet er fantastisk og jeg elsker også den rå natur.

   Slet
 3. Smukke billeder! Der er dejligt ved Vesterhavet. Og sikke en masse fint du fandt :-) Jeg elsker også stjerneskud, og det er sådan en ting jeg ofte bestiller hvis vi stopper og spiser frokost når vi er på tur :-)
  God lørdag til dig!
  Hilsner fra Nana

  SvarSlet
 4. Hej Rita, du har da fået krattet nogle skønne ting sammen til kransene. Vesterhavet er helt fantastisk, jeg er også vild med den natur.
  Rigtig dejlig dag til dig :o)

  SvarSlet
 5. Kære Rita.
  Ja det er nogle skønne billeder fra Vesterhavet. Elsker Vesterhavet - specielt om efteråret og vinteren. Så kan man rigtig blive blæst igennem, og mærke naturen magter. Jeg har heldigvis ikke så langt. og Østersøen ligger heller ikke langt.
  Det er nogle gode ting du fik dig med hjem. og det skal man da bare benytte sig af muligheden.
  Jeg har planlagt at jeg vil i morgen ud i den store skov - Linnet Skov som ikke ligger så langt herfra - samle kogler, nødder, bog, agern, og mos.
  Fortsat god dag til dig og din mand. Jeg håber at du fik lusket det til dig som du skulle :-) ellers må I en tur afsted igen, men med en stjerneskud som afslutning er heller ikke så ringe, så jeg kunne godt tage afsted igen, bare for at få stjernen :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Sikke mange fine ting du har fundet på turen - og dejlige billeder fra Vesterhavet! Vi var også på udflugt, men det regnede så meget, så det var ingen fornøjelse at være ude, desværre. Men vi nød god mad ;-)

  SvarSlet
 7. Lækre sager du fik med dig hjem, det giver sådan en lyst til at komme i gang. Elsker også vesterhavet, og når man næsten kan have det for sig selv så er det jo i top. Sidder igen og længtes efter sådan en tur, og et stjerneskud;-)

  SvarSlet
 8. Hej Rita.Det var da en skøn kratlusker tur du har været på........................og Vesterhavet ser da bare smukt ud.
  Fine ting du fik med dig hjem.Er vild med de sølvgrå kogler.
  Og så lige slutte af med et dejligt stjerneskud..................så bliver dagen da ikke bedre
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 9. Tak alle sammen. Ja det var en dejlig tur og godt at få lidt med hjem til kranse og dekorationer...har allerede solgt nogle stykker selv om det kun er en uge siden jeg åbnede boden.

  SvarSlet