torsdag den 1. oktober 2015

De første 10 år på Præstegårdsvej

I dag er en lidt speciel dag her i huset for i dag er det nøjagtig 10 år siden vi flyttede her til mit barndomshjem. Da min mor døde sidst i april for 10 år siden var der overhovedet ingen planer om at vi skulle her ud og bo. Mors hus var da også næsten sat til salg...en ejendomsmægler var i hvert fald i gang med at lave salgsopstilling...da vi tog en hurtig beslutning. En lidt sjov historie synes vi selv og et bevis på at her i huset er der ikke langt fra tanke til handling. Vi skulle til Salten Marked for at købe de 3 gæslinger som vi købte hver år...ja altså ikke de samme men 3 nye. Vi fik også købt vores gæslinger og på vej hjem spørger jeg pludselig gemalen...hvad siger du til at vi sælger det vi har i Pårup og flytter ud i mors hus?? Det kan vi da godt var svaret og så var det bestemt, Hvor tanken kom fra ved jeg ikke for det har virkelig aldrig været på tale. Vi kørte hjem mens vi snakkede lidt om det og var helt høje begge to...nu skulle der ske noget nyt. Efter frokost kørte vi så her ud og begyndte at rydde en plet i køkkenhaven, hvor jeg kunne sætte planter for der skulle jo flyttes planter...mange planter.
 
Ja det var sådan vores tid på Præstegårdsvej startede og nu er det endnu engang blevet oktober..håber den bliver som for 10 år siden.
 


Trods den kølige sommer blomstrer både Oktober Marguerit og Oktober Stormhat, så de har indhentet den kolde start på havesæsonen.
 
Rigtig god oktober til jer alle!!


4 kommentarer:

 1. Hej Rita!
  Stort tillykke med de 10 år, og rigtig god dag! Har lige set stormhat i blomst på en anden blog, men nu ved jeg hvorfor mine blomstrede i sommers, de er jo ikke oktoberstormhatte:-) tak for den oplysning:-)
  Kram fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Der er mange forskellige Stormhatte med forskellig blomstringstidspunkt. Jeg er ret glad for den her som blomstrer så sent og selv om den er høj tåler den en del blæst.
   Knus Rita

   Slet
 2. Tillykke med jeres 10 års jubi. det er da en sød historie. Dejligt.
  Jeg tror da jeg skal have sådan en oktober stormhat. den er da bare utrolig flot.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten
   Oktober Stormhatten kan godt anbefales. Det er dejligt at strække sæsonen så meget som muligt.

   Slet