mandag den 12. oktober 2015

Så klar til nattefrost !!

De sidste par dage er blevet brugt til at få samlet alt det ind der skal overvintre i det store drivhus, så nu er jeg bare så klar til den første nattefrost
 

Pelargonierne har været her hele tiden men har bestemt ikke fået meget opmærksomhed i sommer, men der er da stadig en del der blomstrer.

På bordet nogen af Mølplanterne.

Streptocarpus som også har været her hele tiden.

Flere Mølplanter.

Duftpelargonierne er også kommet ind.
Der kan være rigtig meget på ca. 25 kvadratmeter.

Men ikke alt er i drivhuset. Mine Streptocarpus salgsplanter står på et bord i gangen under kunstlys.
Døren mellem drivhus og gang er nok den bedste gave jeg har fået af gemalen. Her var oprindeligt et vindue. Da drivhuset blev sat op og vinduet stod åben fandt Prinsessen vores gamle kat jo hurtigt ud af at der var dejligt varmt i drivhuset...op i vindueskarmen og ud. De første par dage efter at døren var kommet i kom hun stadig susende og hoppede op i vindueskarmen...som jo ikke mere var der. Så sad hun der på gulvet og gloede dumt men hun lærte det da efter et par dage.
 
 


4 kommentarer:

 1. Griner, det må have set sjovt ud da prinsessen landede.☺ jeg har også fået agent alt mit det frostfølsomme ind I dag. Nu mangler der kun geoginerne der skal tages op. ☺

  SvarSlet
 2. Hi Hi skønne kat:-) Og dit drivhus er et sandt paradis af frodighed og farver, let at forstå katten nyder opholdet der:-) jeg har også fået mine frostfølsomme ind, eller dvs mangler chilierne, men det er lige til at overskue, nåhhh ja så mangler jeg også dahliaerne, men knoldene klarer sig nok lidt endnu.
  Kram og god dag:-)

  SvarSlet
 3. Hej Rita.Det er da fodt nok mange planter du skal finde plads til.Kan se at du har bobleplast for ruderne....................forer du hele huset med det..................også taget?Og hvordan sætter du det fast.
  Jeg er slet ikke begyndt at sætte alle mine krukker ind endnu.......................men mine dahlia er begyndt at hæge lidt.
  Mit drivhus er nu kun på 10m2.Men så har jeg jo min udestue på 20m2 hvor mit citrontræ- oliventræerne og alle mine pelargonier står.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Nej der er kun bobleplast et stykke op og det er slet ikke nødvendigt for det er et specielt overvintringsdrivhus...termo model eller hvad man skal kalde det. Jeg skal nok lave et indlæg med selve drivhuset og hvordan jeg varmer det op om vinteren på et tidspunkt.

   Slet