fredag den 9. oktober 2015

Forår eller efterår ???

Når man går rundt i haven dukker der flere og flere høstfarver op....i midten en Lilje.


Sommerfugleblomsten

Amsonia
 
I dag da vi var ved at beskære Hjertetræet fik jeg inde under de store Rodoer i sydhaven øje på en dobbelt Påskeklokke som stod og blomstrede så fint.


For et par dage siden fangede jeg de her to Kobjælder.
 
Ved vestgavlen står denne Troldnød som slet ikke kan finde ud af det. Den har både blomster og høstfarve. Det af den der er grønt endnu er den orange Troldnød som fint nok blomstrer om vinteren/meget tidlig forår. De to grene som stritter op og sikkert den som den er podet på har gule blomster og det er ikke første gang den har blomstret om efteråret. De to grene skulle jo nok saves af men så længe de ikke bliver til mere end de gør og helt tager magten får de lov at blive. Det er da sjovt med en busk som blomstrer med gule blomster om efteråret og med orange om foråret.

Den gule del af den får også en helt anden høstfarve og meget tidligere end resten af busken.

Rigtig god weekend!!
 
 

7 kommentarer:

  1. Sjovt med den troldnød :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er lidt mærkeligt hvorfor den gule del blomstrer om efteråret...er det noget du er stødt på når du nu arbejder som gartner?

      Slet
  2. Jah...kold sommer, som de måske troede var vinter og varm efterår, som de troede var sommer, er du forvirret, det er jeg også. Men verden er forunderlig og dagene heldigvis ikke ens, gudskelov :-), kh Margit

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er jo selvfølgelig på grund af det underlige vejr vi har haft at noget begynder at blomstre igen, men det virker nu lidt forkert når der står et par fine Kobjælder og ved siden af en efterårsstaude eller noget der er ved at få høstfarver.

      Slet
  3. Så også kobjælder i blomst hos vores mekaniker, og det var en ordentlig klase. Må sige du har en magisk troldnød:-) Så du havde fået gang i binderiet, og med ny hyggelig arbejdsplads:-) Tror også det er godt at vise kunderne vi er klar med kranse igen i år. Rigtig god fornøjelse Rita. kram fra Anette

    SvarSlet
    Svar
    1. Kram tilbage og også god fornøjelse til dig med kransebinderiet. som jeg plejer at sige...nu starter de sorte fingres tid, men nøj hvor jeg glæder mig til rigtig at komme i gang. Hvornår starter du op med at lave nogen med gran?

      Slet
    2. Ja skal love for de bliver sorte de fingre;-) jeg ved ikke helt hvornår jeg begynder med grannen, men har fået en kontakt til en der binder utrolige mængder af kranse, flere tusinde, pyhhh, men han skal klippe gran i næste uge, og der vil han også begynde, så måske gør jeg det også selvom jeg finder det lidt tidligt, hvad tænker du om det?

      Slet