onsdag den 27. april 2016

Det smager da lidt af havearbejdeDet er da godt jeg ikke såede ret mange forskellige stauder, for nu myldrer de op.


 
Når Niels trænger til en lur sniger jeg mig ud og får priklet lidt.
 
Så passer Bamse på far...det er så dejligt at putte hos far.
 

Jeg har også fået lavet en kasse med bytteplanter.
Hvis alt går vel skal jeg nemlig have mig en fridag på søndag. Jeg skal sammen med min svigerinde mødes med en hel flok blomsterveninder...men hvor turen går hen vil jeg ikke røbe endnu.
Jeg tør slet ikke glæde mig endnu men uha hvor jeg dog trænger til at komme lidt hjemmefra.
Niels' lillebror skal så være her hos Niels mens vi er af sted.
 
Til slut en hilsen fra en lille træt hund som slet ikke synes det er sjovt at komme ud i regn og hagl...nej en lur på sofaen med mors mohairskind over sig det er noget der dur.
 
Hilsen fra Rita og Bamse
 
 

10 kommentarer:

 1. Ja der er gang i spirerne hos dig. Godt hvis du kan få en fridag, jeg kan godt forstå, du trænger til det.
  Bamse og lillebror skal nok passe godt på Niels, mens du er væk.

  SvarSlet
 2. Der er da godt nok gang i spirerne😀 Jeg glæder mig til på søndag😃

  SvarSlet
 3. Spændende med alle de små nye staudespirer :-)
  Jeg er aldrig rigtig kommet i gang med staudesåning, men har for første gang sået purpur solhatte i år, og de er begyndt at spire, så det er en god begyndelse :-)
  Håber du får en god fridag på søndag.

  SvarSlet
 4. Kære Rita. Hvor er det dejligt at høre, at du også tager dig den frihed, at få tanket op med lidt blomstervitaminer, hvis det nu går godt....... Så må vi krydse fingre for dig og Niels, og at det lykkedes. Hvor er ham Bamse dog skøn :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 5. Kære Rita hvor dejligt med en fridag sammen med veninderne som deler fælles interesse. Det bliver da så dejligt. Godt at Lille Bamse og broren kan være hos Niels imens så du forhåbentlig kan nyde timerne med dem.
  Stauder har jeg nu heller ikke forsøgt med og de sommerblomster jeg har sået i år, virker som om de slet ikke vil noget kun meget lidt, men sol og varme tænker jeg at de mangler for at rigtig at komme igang, men det er godt at dine er igang.
  Ha en rigtig god søndag
  Knus
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Tak for jeres kommentarer og søde ord. Jeg håber virkelig det lykkes at komme på tur og så skal jeg selvfølgelig nok lave et indlæg om hvor vi har været.

  SvarSlet
 7. Hej Rita
  Din blog var pludseligt ikke på min liste, Mystisk.Heldigvis så var du lige her sammen med Bamse, Niels og alle planterne. Måske så skal vi samme sted hen på Søndag, det håber jeg for det kunne altså være så hyggeligt at mødes og jeg er sikker på at solen nok skal komme frem og skinne hele dagen.
  Hvor er den lille Bamse altså lækker :o) han er da vist en rigtig lille puttehund.
  Knus fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo jo vi er her skam endnu men det bliver ikke til så mange indlæg for tiden. Er begyndt at glæde mig til søndag...vi skal ikke så langt væk.
   Ha ha jo Bamse er en lille puttehund ind imellem og det er langt lettest at få gode billeder af ham når han sover ;o))

   Slet
 8. Hej Rita.Det lyder dejligt for dig med en tur med haveveninder.Som Linda skriver skal vi jo til Fyn på søndag.Håber du må få en rigtig dejlig dag........det trænger du til.
  Knus Jette

  SvarSlet
 9. Hej Rita
  Vil du kigge på mit blogindlæg fra 30. april, når du får tid. Der er en plante fra dig, som vi gerne vil have navnet på. God tur

  SvarSlet