tirsdag den 19. april 2016

For lang aftenlur

 
 
 
 
 
Hejsa her på et lidt underligt tidspunkt men jeg har vist fået for lang aftenlur...men mon ikke en iskold øl kan gøre mig søvnig igen.
Nu har de endelig fundet en god smertedækning til Niels men det gør at vi er vågne og sover på lidt underlige tidspunkter. Som grundsmertedækning har han 2 smerteplastre og så får han et prik morfin 2-3 gange i døgnet når der er behov for det og det er som regel om natten han har mest ondt...han har lige fået for en god time siden, så håber på ro resten af natten. Om et par dage får jeg vist lov at give ham om natten for der går jo mindst 1 time fra han vækker mig, jeg får ringet til sygeplejersken og hun kommer og til der er ro i huset igen...nogen gange bliver hundene for vågne og tror der skal leges når jeg tror jeg skal sove. Ellers nyder vi de her dage , hvor han har det godt. Han har sovet en del i dag men vi var også til hans storebrors fødselsdag en god par timer i går. Det var stort for dem alle at vi kunne være med.
 Først et par billeder af et fad med enkelte Påskeklokker.
Når manden ikke kan komme til blomsterne må blomsterne komme til manden.

Ellers bare lidt Primula billeder fra en hurtig havetur i går...må det jo være.
 
Nu er der vist ro på hundene så jeg vil se om jeg kan sove igen.5 kommentarer:

 1. Jeg håber du fik sovet igen Rita. Hvor er det godt, de har fundet ud af at gøre Niels nogenlunde smertefri, ellers er det da ikke til at holde ud til hverken for dig eller for Niels. Jeg forstår godt, at hundene vil lege der midt om natten, for nu er de blevet vågne.
  Fine påskeklokker du har plukket ind til Niels, du har så mange smukke.

  SvarSlet
 2. Kære Rita. Jeg håber at natten gav ro til at du kunne få sovet oven på den øl :-)
  Hvor dejligt at de har fundet niveauet for at Niels er smertedækket og jeg håber da at du må give om natten, for som du skriver så giver det uro om natten, og Niels behøver jo ikke at ligge længere end nødvendigt med smerter.
  Hvor har du mange fine primula, og så store og frodige de er. ine er desværre bare nogle små klatter, som ikke rigtig vil - gad vide om det er fordi en vis hund går ind over dem, måske. Skulle måske overveje at flytte dem.
  Nåh men jeg er glad for at læse at I har nogle gode timer sammen for det er vigtigst.
  Godt at Niels kan få dine så smukke påskeklokkeblomster at se :-)
  Kh
  Jack og Kirsten
  Hils hundene fra ham

  SvarSlet
 3. Hej Rita

  Sikke mange dejligheder du viser. Dine primulaer ser glade og utroligt frodige ud, når man ser på billederne forledes man jo til at tro at det faktisk er forår ;-).
  Dejligt at høre at det går lidt bedre hos jer. Hvis det typisk er om natten at din mand har ondt vil jeg anbefale at du beder om et fast besøg fra hjemmesygeplejersken sidst på aftenen for morfin. Så er der i hvert fald en god start på natten. Eller alternativt hvis du får lov, at du selv giver ham før sengetid.

  Med venlig hilsen

  Gitte
  Havegal hjemmesygeplejerske

  SvarSlet
 4. Godt at høre I har kunnet være til fødselsdag, sådanne små afbræk i hverdagen betyder uendelig meget. Da jeg læste tænkte jeg netop på at foreslå det Gitte skriver, det havde vi god erfaring med. Men godt smerteplastrene også virker. Det er en god ide at "tage haven ind" til Niels. Dine primulaer er vel nok smukke!
  Stort knus herfra
  Jytte


  SvarSlet
 5. Skønt Rita at der endelig er kommet den rette smertedækning.... Det gør bare det hele mere rigtigt og overskueligt for jer begge to...
  Skønt at i kunne komme afsted et par timer. Sikke en oplevelse for både jer og familien!

  Håber du får sovet lidt
  Varme tanker
  Charlotte

  SvarSlet