søndag den 10. april 2016

Et par fantastiske dage

Her er det lige fra den ene yderlighed til den anden men jeg vil sørme også gerne dele de gode dage med jer. Siden Niels vågnede op efter den lange søvn har han haft det fantastisk, smerterne har vi fundet ud af at holde i skak og han er begyndt at kunne spise noget igen. Nu er kemoen nok ved at være ude af kroppen og han får nogle piller som gør at han skulle få lidt mere energi og lyst til at spise. At vi godt ved at den modbydelige kræft jo slår til nu der ikke er noget til at holde den i skak gider vi ikke tænke på nu...de her dage hvor han har det godt skal bare nydes. Fredag aften var han godt nok træt men da havde han også haft 4 besøg...når han selv siger ja til besøg får de selvfølgelig lov at komme og så må jeg bare klare lidt mere opvask. I går havde vi så kun besøg af en sygeplejerske og det blev mest til snak om hunde.Du hun så ham kravle rundt her spurgte hun om der er Islandsk fårehund i ham og det er jo sådan en der er far til ham. Hendes forældre havde haft en og det skulle være helt typisk for dem at de kravler og klatrer på alt, for det gør de når de bliver brugt som fårehund på Island.
Jeg må indrømme jeg har ikke haft tid til at læse om de racer der er i ham, så er der nogen der har kendskab til den Islandske fårehund må i meget gerne fortælle om det...jeg troede jo bare han var en klatremus eller at der var lidt abe i ham.
 
Niels har i flere dage drømt om stuvet hvidkål med frikadeller. Torsdag sov han jo så da blev det ikke til noget og fredag havde han 4 besøg som havde så meget is og kage med, så da sprang vi over aftensmaden. I går skulle det så være og Niels var selv med i køkkenet og lave det og fik en god portion. Om eftermiddagen var vi ude og gå en lille tur med Bamse...nu har Niels endelig langt om længe fået en rollator som han er rigtig glad for. Efter den tur faldt han i søvn på sofaen sammen med Bamse og så kunne jeg få lidt havetid...herligt at kunne komme ud.
 

Først et par Påskeklokker som jeg vist ikke har vist før.
 Lidt forskellige Primula

En Lungeurt

Den hvide Viol er begyndt at blomstre.
 
En rigtig dejlig søndag til jer alle...her tror jeg på endnu en af de gode dage.
 
 
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Sikke skøn læsning! Rigtig dejlig søndag til jer alle!

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre om det positive også og få at vide, at Niels igen har det bedre. Tænk at han selv kunne lave mad, det var da godt. Og du og Bamse kom i haven en tur, jeg skal love for, at han klatrer, det vidste jeg ikke om de islandske fårehunde.
  Håber I får mange flere gode dage nu.

  SvarSlet
 3. Hej Rita.Dejligt at høre at manden havde en god dag.Og at han både havde flere gæster og selv har lavet mad.......det er da stort.
  Smukke påskeklokker og primula du viser.
  God aften til jer alle Knus Jette

  SvarSlet
 4. Det er vel nok dejligt for jer at Niels har det bedre. Og når appetitten er kommet igen får han nok også mere energi så I kan få en dejlig tid sammen. Det er da noget af en "kravlemyg" ham Bamse. Når man er en lille hund er det godt at komme højere op så man kan se lidt længere. Knus Jytte

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt at Niels har fået det bedre, så har du det jo også bedre, Rita, så i må nyde dagene sammen. Dejlige forårsblomster du viser.Jeg er blevet lidt vild med Primulaer og har fundet ud af, at nogle er lette at så med held. Kh. Hanne.

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt, at høre at Niels har haft nogle gode dage og dermed jo også dig.
  Dejlige billeder med masser af farve, nu er det da efterhånden blevet forår, selvom det stadig er lidt køligt.

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare dejligt, at I har haft nogle rigtig gode dage ovenpå de mareridtagtige, du beskrev i dit sidste indlæg. Jeg er imponeret over, at Niels kunne hjælpe til med maden. Godt, at du også har kunnet komme ud i din skønne have - du skal jo også have tanket energi og kræfter for at kunne klare det hele. Tak for skønne forårsblomster og husk at give klatretrolden Bamse et kram fra mig :)
  Også kram til dig, Rita - Linda

  SvarSlet
 8. Hvor er det godt at høre at de rædsomme dage blev afløst af rigtig gode dage. Det er med at nyde de gode stunder, de gør stærk i de svære. Dejligt at du kom lidt i haven og samlede energi.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 9. Blev glad da jeg læste af I har haft nogle gode dage sammen. det er dem man kan leve af når det går den anden vej. Godt med tid til hinanden og godt med tid til dig, bamse, samson og haven.
  Han er nu kær den lille klatrehund :-)
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 10. Tak for jeres søde kommentarer alle sammen. Det er skønt at kunne dele lidt positivt med jer som så trofast følger med i vores liv i den svære tid. Jeg er med på en hemmelig gruppe på FB sammen med en del søde blomstertøser som jeg har kendt i flere år. Her var der en at vi er som et solur som kun tæller de lyse timer og det er nok lige det vi prøver på. De trælse dage kan vi ikke bruge til noget så dem prøver vi bare på at glemme så hurtig som mulig.

  SvarSlet