fredag den 8. april 2016

Uha en dum ugeHej med jer, jeg er her endnu men uha vi har haft en hård uge. Jeg ser vist også lidt klatøjet ud men så skulle i have set min mor. Kan i huske at vi havde besøg af dem mor kalder pallifolket sidste fredag.
De ændrede noget på min fars medicin og uha da en brannert han havde sidste weekend og han begyndte at se mus og elefanter som slet ikke var der. Mandag ringede mor så til dem og så fik vi noget nyt medicin som skulle få ham til at slappe af og fjerne de mus og elefanter. God morgen min bare som min mor siger...det blev det da bare værre af. Natten mellem onsdag og torsdag var det da helt tosset og mor ringede efter en sygeplejerske som så ringede efter vagtlægen. Så fik min far et prik i låret og så gik han da ellers ud som et lys. Han var lige halvvågen et par gange og fik lidt at drikke men ellers sov han i 14 timer.

Mig og mor var ved at være kørt helt i sænk, så i går ringede mor efter ham vi kalder lillebror...ja det er altså min fars lillebror. Vi vidste jo ikke hvordan min far ville have det når han vågende op, så det var rart at være en mere og så kunne mig og mor også få sovet lidt. Da min far vågnede lidt ud på aftenen i aftes kunne han altså ikke forstå at det var aften for han syntes da lige ham prik i låret lægen havde været der. Far fik lidt 'morgenmad' og så sad ham og lillebror og snakkede til kl var næsten 1.
Mig, mor og storebror gik ovenpå og fik noget mere søvn. Nu har min far lige været vågen og har været nede og tisse, fået lidt medicin og noget at drikke og virker helt normalt, så nu har vi sendt lillebror hjem igen. Nu skal der så komme nogen som hedder sygeplejersker og se til min far. De har fået noget som hedder en tryghedskasse ud. Der er sådan nogen prik i låret ting, hvis far får meget ondt eller bliver urolig igen. Jeg tænker lidt at jeg nok hellere må være sød når de er her så jeg ikke får et prik...uha uha det er nok at jeg har et postkort hængende fra min dyrlæge, som synes jeg skal komme ud og få et prik...håber mor glemmer alt om den.
Det var en meget kort udgave af den sidste uge. Nu er mig og mor friske igen og det håber vi også far er...ja altså så frisk som man nu kan blive når man er meget syg.
 

Jeg håber altså ikke at nogen af jer druknede i går for føj da et vejr. Jeg syntes slet ikke det var sjovt at være ude, så jeg puttede med storebror. Jeg var flere gange henne hos far for at se om ikke jeg blev samlet op så vi kunne hygge os men han sov og sov bare...ret så kedeligt at være mig.

Fru Høneballe...jeg skulle hilse fra mor og sige at den her hedder Heloniopsis orientalis.
Mor har ikke været tilbage på din blog for at se om du fik navnet den dag du viste din.
Jeg håber virkelig snart at mig og mor kan komme i haven bare lidt og ellers bare i mindelunden.
Ham lillebror sagde i går at det ikke var et vejr at lukke en hund ud i og det vil jeg da give ham fuldstændig ret i...det var slet ikke rart at skulle ud og tisse.
 
Mig og min mor ønsker jer alle en rigtig god weekend.
Hilsen Bamse og Rita
 

16 kommentarer:

 1. Tak for navnet på Heloniopsis orientalis, Marie hjalp mig, men tak fordi du og mor tænkte på mig.
  Sikken en uge I har haft, jeg kan godt forstå, at I er trætte ovenpå det. Godt det går bedre nu, sådan noget medicin er der ikke meget ved, hvis man ser rotter og mus. Jeg kan godt forstå, at du puttede dig hos storebror i går, sikken et vejr I har haft. Klem til dig og mor fra fru Høneballe og de små sorte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker fru Høneballe...du må også hilse de små sorte fra mig. Nu har vi haft far i bad og så kan det nu godt ske at vi lige skal hygge os lidt mig og far. Jeg er noget så god til at vaske fars tæer selv om han slet ikke synes det er sjovt...jeg er en lille loppe med krudt i røven siger han, men jeg tror altså han elsker mig. Mor snakker noget om rengøring, så jeg tror jeg gør mig usynlig bag ved min far...hilsen Bamse.

   Slet
 2. Godt der er en til at tage over lidt så du kan få lidt søvn, håber det hele stadig er "stabilt"!
  Godt med klø bag ørerne til de to skønne hunde, som ser ud til at være gode sammen.
  Kærlige hilsner og gode tanker til jer alle.
  Blidt kram Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Jeg har givet klø bag ørerne videre og heldigvis havde vi en rigtig god dag i går og nu har jeg fået en god nats søvn.

   Slet
 3. Sikken uge I har haft - håber I får en rolig weekend og at vejret og tiden bliver til at komme lidt ud i den friske luft.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla...vi havde heldigvis en rigtig god dag i går, så dem må vi bare håbe på nogle flere af.

   Slet
 4. Pyha, det var noget af en uge........., håber weekenden bliver knap så turbulent for jer, så du kan komme ud og få lidt luft og samle lidt fornyet energi til den kommende uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi...ja det var en barsl uge som heldigvis sluttede med en god dag og nu er jeg ladet op med en god nats søvn.

   Slet
 5. Jeg håber sådan I får en rolig tid. Dejligt at familien træder til så du også kan få nogle lidt mere rolig hvile. Dejligt at se hundene er så glade for hinanden. Knus Jytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jytte...jeg kan altid ringe efter hans lillebror, hvis jeg har brug for aflastning så jeg håber det går. Samson synes nogen gange at ham lillebror er lidt vildsom men så hopper han op et sted, hvor han ikke kan nå ham og får sig et hvil, ellers er det gået langt over forventning med de to.

   Slet
 6. Kære Bamse og mor Det har ikke været sjovt det I har været igennem. Man bliver jo møg urolig når anden medicin virker på den måde. Godt der forhåbentlig kom styr på det. Man er jo prisgivet til de ved hvad det har med at gøre. Sender varme tanker og knus til jer alle. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tina. Nu har Niels heldigvis haft et par rigtig gode dage, hvor han har været helt sig selv. Ja jeg bliver nødt til at svare for lille Bamse er gået ud som et lys sammen med far. De har nemlig været ude og gå bare en lille bitte tur i dag...utroligt som tingene kan skifte men vi suger de gode dage til os og glædes over dem.

   Slet
 7. Der skal sin kvinde og hund til sådan en hård uge. Kram og kærlige tanker til jer alle.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 8. Tak Anette...ja det ender nok med at jeg får hår på brystet for det er barskt ind imellem. Heldigvis har han nogle gode dage i øjeblikket og de bliver nydt i fulde drag.

  SvarSlet
 9. Kære Rita. Ny energi sende pr "netpost" til især dig. Der er noget at se til med både Bamse og din mand... Sikke en uge.. Jeg håber at det stabilisere sig nu for jer, at sygeplejerskerne støtter og giver dig plads til at få en lille pause i haven med Bamse og storebror. Godt du kan bede om hjælp, så skal det nok gå. Søvn er vigtig at få for os alle :-) Med de bedste ønsker til jer alle om en fredfyldt søndag, hvor der er plads til de små smil. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete. Ja søvn er vigitg og hold da op hvor har vi alle sovet i nat, så jeg tror på en god dag her.

   Slet