mandag den 16. marts 2015

Forårsudsalg 26. og 29. marts kl 10.30 - 16


 Mine salgsbede skal have nye kanter og mere sand inden den officielle åbning af haven 1. maj. Derfor sælger jeg alt hvad der står i dem nu til 10 kr. pr. styk. Bemærk kun det i salgsbedene, det i børnehaven er til fuld pris, blandt andet en del Påskeklokker. Ud over det vil der være gamle havebøger og blade til billige penge + lidt påskepynt og betonting.
Egentlig skulle det kun være den 29. men Lisbeth Klastrup (Høneballehaven) og en veninde har meldt deres ankomst den 26. og så kan jeg lige så godt holde åben for alle. Måske er der et par af hendes Blog venner som har lyst at kigge forbi. (Har fået lov af Lisbeth at skrive at hun er her)
Det bliver de eneste 2 dage her i foråret hvor det er muligt at komme og købe stauder uden at betale entre. Hvis jeg holder åben flere dage inden den 1. maj bliver det med min normale entre på 25 kr.
Vi rydder carporten, sætter et par borde og stole op og brygger en kande kaffe. Anden forplejning og varmt tøj må i selv sørge for.
Mange forårshilsner
Blomstertøsen
Rita Pedersen
Præstegårdsvej 4
7441 Bording  (7 kilometer øst for Ikast)
 


 

Eksempler på nogen af de Påskeklokker der er til salg.
Pris:
Enkelte 30-40 kr pr. styk
Dobbelte 50-60 kr pr. styk
Desværre ser det ud til at der næsten kun bliver røde af de dobbelte.
 
De 3 salgsbede som skal tømmes.
Der er billeder ved de fleste men planterne trænger frygtelig til at komme i noget jord eller en større potte, derfor stærkt nedsat de to dage.
Fast pris 10 kr pr. styk for alt det der står her.
 
Håber at se nogle af jer.
 
 

 

4 kommentarer:

 1. Hej Rita Synd man ikke bor i nærheden ;-) ser ellers lokkende ud. Kh Tina

  SvarSlet
 2. Hej Rita..det er godt nok fristende, godt det er vist godt jeg ikke er i nærheden så havde jeg nok blevet nød til at grave resten af græsplænen op :o)
  jeg glæder mig til at se hvad Lisbeth har med hjem til Samsø fra dig.
  Hilsner fra Linda

  SvarSlet
 3. Der er jo åben hele sommeren, så i er velkomne hvis i skulle komme til det midtjyske.

  SvarSlet
 4. Hej Rita, var dels ikke klar over at du sælger blomster eller at du faktisk bor i nærheden af mig. Kan desværre ikke den weekend du holder åbent, ærgerligt ærgerligt :-S. Så må jeg besøge dig en anden gang :-). Håber at du for mange besøgende, kh Margit

  SvarSlet