torsdag den 25. februar 2016

Foto temaJeg synes det er sjovt at finde en af de gamle ting jeg har frem og så bruge den i en lille opstilling.
 
Her er det min mors gamle kamera som er fundet frem og så var det jo oplagt at lave et lille fototema og finde nogen af de gamle familie billeder frem.  Ved siden af kameraet er det min farmor og farfar som jeg desværre aldrig har kendt. Farmor var død da jeg blev født og farfar døde da jeg var ca. 3 uger gammel.

Kameratasken kunne lige bruges til en lille Hornviol. Har selvfølgelig sat potten i en lille pose så tasken ikke bliver ødelagt.

Her et billede af lille mig og min tøj kat og brune bamse.

Her med min far og mor.
 
Det store billede bagerst er også lille mig i en endnu mindre udgave.
Den har jeg taget et billede af, printet det ud og brugt det til at beklæde æg med.

Her er det et lille papæg som er blevet malet og pyntet med et af billederne.
Her bare for sjov og for at vise ideen for jeg er sikker på at alle bedsteforældre vil blive glade for et æg dekoreret med et billede af deres børnebørn.
Vil man køre i den hvide stil kan nymodens billeder jo manipuleres og laves 'gamle' på computeren.
 
Ellers er dagen gået med mit hadejob rengøring og i eftermiddag en times tid i haven.
Nå ja og så måtte jeg jo have ringet til min livline når det gælder pillefyret. Når Prinsessen ligger oven på den sker det hun stiller på den, så er det rart at kende en der bare kan sige i telefonen...tryk ok x antal gange så står der set luft og piller og så tryk plus eller minus så der står sådan og sådan og så ok...ja så er man godt inde i det når man kan gøre det over telefonen...er dybt imponeret hver gang jeg ringer til ham. Ville nu være rart hvis Prinsessen selv kunne finde ud af at stille den tilbage når hun er kommet til at trykke på displayet ;o))
 
Ha' en rigtig god aften.

8 kommentarer:

 1. Ja det er nok ikke nemt at forhindre prinsessen i at lægge sig der :)
  Hyggeligt med de gamle billeder, jeg har et magen til af det store billede, det med de mange små. Det er af min bror og mig. Jeg vræler eller ser mut ud på alle billederne :) så der er flest af ham, han smiler nemlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Prinsessen er bestemt ikke tilfreds når jeg slukker fyret fordi jeg skal have taget aske ud. En gang er det lykkedes hende selv at få tændt for den igen, men jeg vil nu helst selv trykke på de knapper der skal trykkes på.

   Slet
 2. Kære Rita.
  Du må lære den lille prinsesse at hun enetne skal ligge helt stille eller lade være med at skrue og trykke på knapperne :-) men det er nok meget svært for jeg tror at det er svært at lære sådanne prinsesse noget :-)
  Ja genstande med historie er utrolig spændende, jeg elsker dem uanset om det mine egne historier eller andres. Det må have været en kæmpe begivenhed den dag din mormor fik det kamera, for det var vel ikke noget alle havde. Jeg kan i hvert fald huske det vi havde derhjemme da jeg var barn, måtte vi ikke røre ved. Og det er jo endda en generation efterfølgende- så det må have været meget stort.
  Dejlige med billederne af familien og anvende dem på den måde. Det giver noget hygge et lille familiealter med historie omkring kameraet og de billeder der er måske taget med det.
  Tak for din gode historie.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Kirsten. Nej det er vist ikke let at lære Prinsessen at hun ikke må pille. En dag havde jeg glemt at slå den klap ned, hvor man hælder piller på og nøj hvor var hun sur...prøvede på om hun selv kunne skrabe på den så den kom ned.

   Slet
 3. Kære Rita. Hvor er det dog en skøn opstilling, du der har lavet. Lidt nostalgi er altid dejligt. Det er dejligt at du har gode mennesker omkring dig, som hjælper, og så via telefonen... Hvad skulle vi gøre uden:-) Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete. Ja jeg synes altså det er utroligt at han bare i telefonen kan forklare hvad jeg skal gøre.

   Slet
 4. Så smukke billeder du har lagt op Rita...
  Virkelig inspirerende og skønne. Sikke stilleben og fortællinger.
  Jeg elsker ting som har historie. Det er de bedste ting man kan eje...
  Din ide med ægget og et foto er jo intet mindre end genialt.
  Det er da lige en gave til bedsteforældre som du skriver.

  Rigtig fantastisk weekend
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Jeg har det på samme måde, at det er de personlige ting som har størst værdi og er skønne at tage frem og bruge...men det er jo også hyggeligt at gå på opdagelse og finde sjove gamle ting på markeder. Håber der er nogen der kan bruge ideen med personlige billeder på æg.

   Slet