søndag den 14. februar 2016

Gemalens fødselsdagsgave

I dag har gemalen fødselsdag og eftersom han er lige så pjattet med de grå kranse, som jeg selv er, skal han selvfølgelig have et hjerte...når nu det også er Valentinsdag.
 
En lidt ny udgave for der er sat små betonhjerter i.

Og for han ikke skal være i tvivl .... Key to my heart.
 
 
Nu jeg var i gang lavede jeg en oval påskeudgave til boden.
 
Ellers skal det da nok blive en skide god dag ... gemalen har ondt i ryggen fordi han absolut skulle  hjælpe med at læsse foder af, jeg har rendt på toilettet siden kl 3 i nat fordi jeg vist spiste for meget flæsk til en fødselsdag vi var til i aftes...det smagte ellers godt. Samson kan ikke støtte på det ene bagben...ved da ikke lige hvad der er sket med ham i løbet af natten eller hvordan jeg får ham ned af trappen...jo jo her går det godt.
 
God søndag!!
 10 kommentarer:

 1. Hip hip hurra og stort TILLYKKE til Nils, med hans fødselsdag! Utrolig flot krans. Og hjertet SMUKT, mere symbolsk og med mere kærlighed kan en gave vist ikke gives<3
  Træls at i alle "halter" lidt i dag, dit og Nilses kan man jo forstå. Håber det går over med Samson.
  Ha en skøn fødselsdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette...ja mit var nu min egen skyld...elsker stegt flæsk. Nu har jeg da heldigvis fået Samson ned fra loftet og han humpede ud for at få tisset. Ved ikke rigtig om det er noget gigt han er begyndt at få...det har været galt med det ben engang før.

   Slet
 2. Kære Rita. Sikke en start på en søndag, som skulle være så romantisk, hvis man skulle følge reklamerne.... rigtig god bedring til dig og gemalen, mon ikke Samson er i bedring, hvis han kan gå ned af trappen. Skønne kranse du der har lavet, og rigtig god ide at dele med os andre. Kærligst Merete

  SvarSlet
 3. Tillykke til Niels,
  smukt hjerte du har lavet til ham.
  God bedring til jer alle tre.

  SvarSlet
 4. Hej Rita.Tillykke med gemalen.Og rifri flot hjerte du har lavet til ham...........men lidt surt med alle jeres "skader".
  Håber i trods alt får en rigtig dejlig dag Knus Jette

  SvarSlet
 5. Tillykke med manden din! Sikke et smukt hjerte du har lavet til ham - god bedring til jer alle!

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med Niels, og han må være glad når han både har krans men også nøglen til dit hjertet - det et sødt synes jeg.
  Men jeg tænker da bare at I tre da bare skal have en fredfyldt søndag og være sammen med hinanden.
  Fortsat god søndag
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 7. På alle måder et smukt hjerte du har lavet til din mand - tillykke med ham :-)
  God bedring til jer alle - sikke en søndag ;-)

  SvarSlet
 8. Meget flotte kranse du har bundet. Stort tillykke med gemalen, mon ikke han er blevet forkælet inde i varmen i dag, for det har godt nok været bidende koldt.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 9. Tak for jeres hilsner og gode ønsker. Det blev vist mest en sofadag for os alle sammen...ja ikke for stakkels Samson som ikke kan komme op på sofaen endnu. Jeg ved ikke hvad der skete med ham..måske en forvridning eller sådan noget. Nu er han så småt begyndt at støtte på benet. Jeg har sovet på sofaen i stuen for at han ikke skulle forsøge at komme op på loftet...han plejer jo at sove i mors seng. I nat har han så lånt mit mohairskind og sovet på den her ved siden af sofaen.

  SvarSlet